In opdracht van de Gemeente Deurne start VGB Asfalt met de uitvoering van het asfaltonderhoud binnen de Gemeente Deurne aan de Griendtsveenseweg/Helenaveenseweg. 

Uiteraard willen we de omgeving zo goed en volledig mogelijk informeren over onze werkzaamheden. Hierbij een toelichting op onze planning, de bereikbaarheid en andere praktische informatie.

Planning

De uitvoering vindt plaats vanaf week 47 t/m week 50 (21 november t/m 16 december).

Deze werkzaamheden bestaan uit:

  • Frezen van het asfalt
  • Grondwerk
  • Aanbrengen fundering
  • Aanbrengen asfalt
  • Aanbrengen bermbeton
  • Aanbrengen markering
  • Aanstraten bestaande inritten

Werkgebied

Sla de kaart over en ga naar de tekstversie van: Werkgebied

Tekstversie

Werkgebied

Locatie

Het werkgebied is de Griendtsveenseweg en Helenaveenseweg.

Adres

Griendtsveenseweg, 5754 AA, Deurne, NL

Bereikbaarheid

Het werkgebied is afgesloten voor doorgaand verkeer maar gedurende een groot deel van de werkzaamheden beperkt toegankelijk voor mensen die aan het werkgebied wonen of. Wanneer uw bedrijfsvoering niet direct afhankelijk is van de bereikbaarheid van een voertuig (bijvoorbeeld personeel dat met de auto komt of klanten) of uw woning grenst aan het werkgebied, verzoeken wij u om de auto  buiten het werkgebied te parkeren. Dit om de veiligheid van u en onze medewerkers te waarborgen. 

Wanneer u direct afhankelijk bent van de bereikbaarheid doen wij ons uiterste best uw pand bereikbaar te houden. Om de veiligheid van u en onze medewerkers te waarborgen verzoeken wij u om voor dat u het werkgebied inrijdt, dit te melden bij een van de mensen buiten. Zij zullen er voor zorgen dat u, uw klant of leverancier veilig het pand kan bereiken. 

Uiteraard blijven alle panden ten alle tijden bereikbaar voor hulpdiensten en kunt u het pand ten alle tijden te voet bereiken. We doen er alles aan om deze periode zo kort mogelijk te houden.

De werkzaamheden zullen worden uitgevoerd op werkdagen tussen 7:00 uur en 17:00 uur.

Het doorgaand verkeer wordt indien nodig, via een omleiding ter plekke, met verwijzingsborden omgeleid.

Geluidsoverlast

Wegwerkzaamheden gaan gepaard met geluidsoverlast, dit is helaas onvermijdelijk. Vooral het frezen en zagen van asfalt kan voor het nodige overlast zorgen. Tijdens de werkzaamheden wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van geluidssignalen, de ‘piepjes’. De signalen gaan af als de vrachtwagens en de freesmachines achteruitrijden. 

Ophalen huisvuil

U zet op de ophaaldag uw afvalcontainer vóór 7.00 uur gewoon buiten op de gebruikelijke plek.  De medewerkers van VGB asfalt brengen ze naar een centrale plaats waar ze geledigd kunnen worden. Na lediging brengen wij de afvalcontainer weer naar uw woning. 
Wij verzoeken u nadrukkelijk om uw afvalcontainer duidelijk te voorzien van uw huisnummer om misverstanden te voorkomen.

Verdere informatie

Bij alle wegwerkzaamheden kunnen onvoorziene omstandigheden roet in het eten gooien waardoor het werk moet worden uitgesteld naar een later moment. Bijvoorbeeld als het lang achter elkaar hard regent. Asfalteren is dan niet verstandig omdat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Als de planning onverhoopt verandert, berichten wij u daarover. Heeft u vragen, stel ze gerust! Voor opmerkingen, suggesties en klachten kunt u contact opnemen projectleider Jurgen Donhuijsen. Hij is te bereiken via e-mail jurgen@vgbasfalt.nl en telefonisch op nummer 06 - 52 01 66 83.                                                                                                                   
Het gemeentelijk toezicht wordt gehouden door de heer Ad Goossens, bereikbaar op nummer 06 - 53 51 41 39.