Samenwerking en overleg

Belastingsamenwerking Oost-Brabant 

De Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB) regelt de heffing, invordering en waardering op het gebied van:

  • gemeentelijke belastingen;
  • de WOZ (Wet waardering onroerende zaken )
  • waterschapsheffingen.

Dit doet BSOB voor de gemeenten Boekel, Deurne, Oss, Uden, Veghel, Landerd en het waterschap Aa en Maas. Door samen te werken, kunnen we efficiënter werken en de kwaliteit van de dienstverlening verbeteren. Het doel is om dit te doen tegen zo laag mogelijke kosten, wat uiteindelijk ten goede komt aan u als belastingbetaler. BSOB is een uitvoerende organisatie en bepaalt niet de hoogte van de belastingtarieven. Daar blijven de gemeenten en het waterschap Aa en Maas zelf verantwoordelijk voor. De belastingopbrengsten komen uiteraard ten goede van iedere gemeente zelf en het waterschap.

Hebt u nog vragen of behoefte aan meer informatie?

BSOB

Senzer

Bij Senzer kunt u terecht als u werk en/of scholing zoekt, wanneer u een tijdelijk inkomen wilt aanvragen of als u personeel nodig heeft.

Senzer

Peelgemeenten

Bij Peelgemeenten werken Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren in één regio samen om (nieuwe) taken op te pakken. Zo ontstaat een krachtige samenwerking die de strategische positie van de Peelregio versterkt en waar de kwaliteit van de dienstverlening aan klanten gewaarborgd blijft. Dit tegen minder kosten en een lagere kwetsbaarheid per individuele gemeenten. We werken aan een Peelbrede organisatie (Gemeenschappelijke Regeling) die op 1 juli 2014 van start is gegaan. Voor inwoners van Deurne is er de site: ZorginDeurne.nl

Zorg in Deurne

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

De openingstijden zijn aangepast. 

Actuele informatie over de openingstijden.

Milieustraat is weer geopend (ook op zaterdag)

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Heeft u last van de rook van de brand in de Deurnese Peel?

Informatie over de brand en wat u het beste kunt doen bij overlast hiervan.

Blijf ook met mooi weer thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle

Gelezen