Samenwerking en overleg

Belastingsamenwerking Oost-Brabant 

De Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB) regelt de heffing, invordering en waardering op het gebied van:

  • gemeentelijke belastingen;
  • de WOZ (Wet waardering onroerende zaken )
  • waterschapsheffingen.

Dit doet BSOB voor de gemeenten Boekel, Deurne, Oss, Uden, Veghel, Landerd en het waterschap Aa en Maas. Door samen te werken, kunnen we efficiënter werken en de kwaliteit van de dienstverlening verbeteren. Het doel is om dit te doen tegen zo laag mogelijke kosten, wat uiteindelijk ten goede komt aan u als belastingbetaler. BSOB is een uitvoerende organisatie en bepaalt niet de hoogte van de belastingtarieven. Daar blijven de gemeenten en het waterschap Aa en Maas zelf verantwoordelijk voor. De belastingopbrengsten komen uiteraard ten goede van iedere gemeente zelf en het waterschap.

Hebt u nog vragen of behoefte aan meer informatie?

BSOB

Senzer

Bij Senzer kunt u terecht als u werk en/of scholing zoekt, wanneer u een tijdelijk inkomen wilt aanvragen of als u personeel nodig heeft.

Senzer

Peelgemeenten

Bij Peelgemeenten werken Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren in één regio samen om (nieuwe) taken op te pakken. Zo ontstaat een krachtige samenwerking die de strategische positie van de Peelregio versterkt en waar de kwaliteit van de dienstverlening aan klanten gewaarborgd blijft. Dit tegen minder kosten en een lagere kwetsbaarheid per individuele gemeenten. We werken aan een Peelbrede organisatie (Gemeenschappelijke Regeling) die op 1 juli 2014 van start is gegaan. Voor inwoners van Deurne is er de site: ZorginDeurne.nl

Zorg in Deurne

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

We vragen dit omdat we het risico op besmetting met het coronavirus zo veel mogelijk willen beperken. U kunt alleen nog telefonisch een afspraak maken. Samen met u overleggen we hoe dringend uw verzoek is.

Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met 0493-387711.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u om thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan telefonisch contact met ons op.

De openingstijden zijn aangepast: 

Maandag: 9.00 – 12.30 uur en 17.00 – 19.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 – 12.30 uur

De gemeente blijft telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. Zorg in Deurne is ook op vrijdagmiddag bereikbaar, tot 17.00 uur.

Deze maatregel geldt vooralsnog tot en met maandag 6 april 2020.

De milieustraat is tot en met maandag 6 april gesloten.

Wij verzoeken u om het afval tijdelijk thuis te bewaren tot de milieustraat weer open is. Let op, u kunt uw afval niet brengen naar een milieustraat in een andere gemeente. Daar wordt bij de ingang gecontroleerd of u uit die gemeente komt. Onze excuses voor het ongemak.

Gelezen