Visie centrumring Deurne

De gemeenteraad heeft in de raadsvergadering van 13 maart 2018 de visie op de centrumring van Deurne vastgesteld. De visie heeft betrekking op de volledige centrumring, die bestaat uit de volgende straten: Heuvelstraat, Houtenhoekweg, Dunantweg, Europastraat, Hogeweg en Lagekerk.

In de visie is per straat beschreven wat het huidige beeld is en wat de kansen en mogelijkheden zijn in de toekomst (visiebeeld). Er is gekeken naar bebouwing, openbare ruimte en verkeer. De visie wordt gebruikt als toetsingsdocument bij nieuwe initiatieven aan de centrumring. Bekeken wordt dan of het initiatief aansluit bij de visie.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis is weer geopend volgens de normale openingstijden. 

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen