Stage en praktijkopdrachten

De gemeente Deurne biedt studenten graag de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in haar organisatie. Regelmatig zullen op deze website stageplaatsen/–opdrachten en praktijkopdrachten worden gepubliceerd. Sluiten deze niet aan bij jouw studie of achtergrond, dan kun je een verzoek mailen naar personeelszaken.

personeelszaken@deurne.nl.

 • Meer informatie over stages en praktijkplaatsen

  Geen stagevacature gevonden of sluit een vacature niet aan bij jouw studie of achtergrond? Dan kun je een verzoek mailen naar personeelszaken. Vermeld bij je verzoek om een stage-, afstudeer- of leer- en ervaringsplaats altijd:

  • welke studie / opleiding je volgt en in welk jaar je zit;
  • het onderwerp en eventuele opdrachten en taken/werkzaamheden die je wilt uitvoeren;
  • begin- en einddatum van de stage, afstuderen en leer- en ervaringsplaats;
  • aantal beschikbare dagen per week;
  • je motivatie;
  • gegevens over jezelf in de vorm van een curriculum vitae (CV);

  Vergeet niet om je sollicitatiebrief en CV in één document mee te sturen.

  Nadat we je reactie hebben ontvangen, krijg je een ontvangstbevestiging. Daarna laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. 

  Stageovereenkomst

  Om bij de gemeente Deurne te mogen stagelopen, wordt er een stageovereenkomst met je afgesloten.

  Stagevergoeding

  Voor de stage, het afstudeeronderzoek of het leer- en ervaringstraject ontvang je een vergoeding. Reiskosten worden alleen vergoed als je niet beschikt over een OV-jaarkaart. Deurne is goed bereikbaar met de trein.

Terug

Pagina opties

Verbouwing gemeentehuis

Het gemeentehuis wordt verbouwd. De afdeling Publiekszaken verhuist tijdelijk naar Harmoniestraat 5. Daar kunt u vanaf 30 augustus terecht voor het aanvragen en afhalen van paspoort, rijbewijs, etc. Hier kunnen inwoners ook terecht voor het ophalen van de PMD-zakken.

Zorg in Deurne blijft tijdens de eerste fase van de verbouwing nog in het gemeentehuis, evenals college, directie en griffie. De toegang tot het gemeentehuis is tijdelijk via de zijingang aan de Oude Martinetstraat.

Openingstijden

Gelezen