Centraal orgaan Opvang Asielzoekers (COA) en Gemeente Deurne organiseren informatiebijeenkomsten over de opvanglocatie in Liessel. Gemeente Deurne besloot op 30 januari om de vergunning aan COA te verlenen voor het tijdelijk huisvesten van alleenstaande minderjarige vreemdelingen (AMV) aan Zand 17 in Liessel.

Inwoners van Liessel zijn uitgenodigd voor de bijeenkomsten waarin COA en Gemeente Deurne deze inwoners kort bijpraten over de opvanglocatie, vooral met hen in gesprek gaan en graag vragen beantwoorden.

Over de bijeenkomsten

De bijeenkomsten voor inwoners van Liessel vinden plaats op dinsdag 20 februari en woensdag 21 februari in ’t Lijssels Vertier in Liessel. In groepen gaan inwoners in gesprek met zowel COA als Gemeente Deurne. Vanuit de gemeente zijn ook burgemeester Greet Buter en wethouder Helm Verhees aanwezig.

Aanmelden bijeenkomst

Aanmelden voor de bijeenkomsten is helaas niet meer mogelijk.

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen over de opvanglocatie en het vergunningentraject, gaan we periodiek een digitale nieuwsbrief versturen. U kunt zich hier aanmelden voor deze nieuwsbrief.