Op verzoek van Veiligheidsregio Brabant-Zuidoost ving gemeente Deurne van 24 augustus tot 14 september zo’n 200 vluchtelingen op in sporthal De Kubus. Deze crisisnoodopvang is goed verlopen. We danken hiervoor alle omwonenden, vrijwilligers en medewerkers. Samen hebben we de vluchtelingen een veilige, rustige plek kunnen bieden. 

Sporthal weer beschikbaar

Inmiddels zijn de vluchtelingen naar de volgende opvanglocaties in gemeente Bladel en gemeente Laarbeek gebracht. Sporthal De Kubus is vanaf maandag 19 september weer gereed voor gebruik door de scholen en sportverenigingen. Ook hen danken we hartelijk voor hun medewerking.

Evaluatie 

We zijn ons ervan bewust dat een crisisnoodopvang impact op u en de omgeving heeft en hebben hier zo goed mogelijk naar proberen te handelen. Uw belang en veiligheid blijft voor ons als gemeente altijd voorop staan. Maar het kan altijd beter. We vragen u daarom om een korte enquête in te vullen zodat wij leren van deze situatie en ons werk in de toekomst kunnen verbeteren. Uw antwoorden worden alleen hiervoor gebruikt.

Vul nu de enquête in

Indien u behoefte heeft aan een fysieke evaluatiebijeenkomst kunt u dit aangeven aan het einde van de evaluatie. U ontvangt dan een uitnodiging per mail. De evaluatiebijeenkomst organiseren we in samenwerking met Wijkraad Heiakker.

Vragen?

Hebt u een vraag? Mail dan naar crisisopvang@deurne.nl of bel tijdens kantooruren naar het algemene nummer: 0493 – 38 77 11.