Ben jij die medewerker, die in de backoffice een steun in de rug is? Wil je werken aan het rendabel, duurzaam en aantrekkelijk maken van ons (maatschappelijk) vastgoed en letterlijk je steentje bijdragen? Kom dan bij ons werken en maak Deurne iedere dag mooier!

Als financieel-administratieve ondersteuning Vastgoed ben je onderdeel van het team Ruimte Beheer en Onderhoud. Dit is een team in ontwikkeling. Daarbinnen is het cluster Vastgoed verantwoordelijk voor het totale beheer en de exploitatie van het gemeentelijk vastgoed, waarbij de uitdaging is dit voortdurend goed te laten aansluiten bij de (maatschappelijke) opgaven en beleidsdoelstellingen.

De rol ziet er in hoofdlijnen zo uit

 • Je ondersteunt en levert het voorwerk voor collega’s met betrekking tot de voorbereidingen van de begroting en jaarrekening;
 • Je ondersteunt bij het pachtproces;
 • Je voegt nieuwe contracten toe aan het contractensysteem;
 • Je beheert de notificaties vanuit het contractensysteem, zet dit uit naar de juiste collega’s uitzetten en bewaakt de termijnen hierop;
 • Je maakt de aansluiting tussen de huurinkomsten uit het contractensysteem en het financieel systeem van de organisatie.

Herken je je in deze talenten of wil je je hierin ontwikkelen?

 • Communicatief
 • Initiatiefrijk
 • Klantgericht

Jouw talenten zet je in om de doorontwikkeling van het Cluster Vastgoed mede te ondersteunen. Er zijn nieuwe opgaven voor Vastgoed die samenhangen met de thema’s uit de ontwikkelagenda voor de komende jaren. Denk hierbij aan het anders omgaan met vastgoed, de ontwikkeling in de winkelmarkt, de veranderingen in het buitengebied en de wijzigingen in wet- en regelgeving zoals de Omgevingswet. Dit heeft consequenties op hoe de gemeente haar vastgoed- en grondbeleid kan inzetten. Verder spelen ook het tekort aan passende woningbouw, het op peil houden van de maatschappelijke voorzieningen in relatie tot de leefbaarheid in de kernen en de verduurzamingsopgave voor de gemeente.

Werken bij de gemeente Deurne

In Deurne maken we wat ingewikkeld is eenvoudig. We luisteren om te begrijpen en hebben oog voor de mens achter het verhaal. Bevlogen en ondernemend zoeken we altijd naar de beste oplossing, in onze dienstverlening, projecten én onze onderlinge samenwerking.

Je komt terecht in een flexibele en inspirerende werkomgeving, waar we met passie en plezier aan onze gezamenlijke doelen werken. Je krijgt de kans om impact te maken op de maatschappij en kan hiermee écht het verschil maken. Deurne. Daar doen we het voor!

Passen wij bij elkaar

We zijn continu in ontwikkeling en hebben mooie ambities. Onze medewerkers zijn daarin de drijvende kracht. Wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe talenten die zich herkennen in onze kernwaarden.

Icon voor Bevlogen (uit de BROS strategie)

Bevlogen: Passie, plezier, energie en toewijding voor Deurne.

Icon voor Resultaatgericht (uit de BROS strategie)

Resultaatgericht: Haalt doelstellingen en concrete resultaten. Geeft niet op, stelt plannen bij en houdt doel voor ogen.

Icon voor Ondernemend (uit de BROS strategie)

Ondernemend: Denken, durven, doen. Blijft verbeteren en verlegt grenzen.

icon voor samenwerkend (uit de BROS strategie)

Samenwerkend: Actief op zoek naar samenwerking. Gebruikt kennis en talenten. Leeft zich in en schakelt in rollen. 1+1=3.

Zie je raakvlakken?

We zijn op zoek naar talenten en dan maakt het niet uit of je een starter, zij-instromer, rot in het vak of wat dan ook bent. We nodigen je uit om te reageren! Je krijgt bij ons altijd de mogelijkheid om te groeien en ontwikkelen. We bespreken dan samen hoe jij je verder kan ontwikkelen in je talenten.

Wat bieden we jou?

 • Wij werken flexibel, dit betekent dat we in het team samen afspraken maken over waar en wanneer je werkt;
 • Je kunt parttime (18 uur) aan de slag. Ben je meer of minder uur per week beschikbaar laat het ons even weten. Dan kijken we naar de mogelijkheden.
 • Een passend salaris van minimaal € 2.545,- tot maximaal € 3.612,- bruto per maand op basis van 36 uur per week (schaal 7, HR21-profiel Medewerker bedrijfsvoering III);
 • Een individueel keuzebudget bestaande uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering en levensloopbijdrage van 17,05%;
 • Een tegemoetkoming ziektekosten van € 168,- of € 296,- bruto per jaar (afhankelijk van je salaris);
 • Een prima pakket arbeidsvoorwaarden met onder andere: uitruil woon-werkverkeer, aan- en verkoop verlofuren, hybride werken, een eigen mobiele telefoon en laptop, thuiswerkfaciliteiten en een thuiswerkvergoeding.
 • Een online leerplatform BROS academie, elektrische deelfietsen en (na afronding van de verbouwing) een inspirerende werkomgeving in het nieuwe ‘Huis voor de Samenleving’.

Interesse in dit profiel, maar heb je toch nog vragen?

Neem dan contact op met Naglaa Bellakhal, teamleider Ruimte Beheer en Onderhoud. Zij is te bereiken via telefoonnummer 0493 - 38 77 11.

Direct reageren?

Klik dan op de sollicitatiebutton. Dit kan tot en met 5 juni 2023. Je ontvangt zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 werkdagen na sluitingsdatum van ons bericht over de verdere sollicitatieprocedure.