Op maandag 12 en dinsdag 13 februari zijn het gemeentehuis en Zorg in Deurne geopend van 09.00 tot 12.30 uur. Dit geldt ook voor de telefonische bereikbaarheid.

De avondopenstelling van de publieksbalies verschuift van dinsdag 13 februari naar donderdag 15 februari. U kunt dan van 09.00 tot 19.00 uur – op afspraak - terecht.

Vanaf woensdag 14 februari gelden de normale openingstijden weer.

Online regelen

Wist u dat u veel producten ook direct online kunt regelen? Wilt u een verhuizing doorgeven of een uittreksel aanvragen? Op onze website vindt u steeds meer producten die u online kunt regelen.

Melding openbare ruimte doorgeven

Wilt u een melding openbare ruimte aan ons doorgeven, bijvoorbeeld van een losliggende stoeptegel of een gat in de weg? Dat kan online via melding woon- of leefomgeving. In spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag kunt u bellen naar telefoonnummer 0493 - 38 77 11. Buiten openingstijden is de storingsdienst op dit nummer bereikbaar.

Crisis Interventie Team (CIT) Zuidoost-Brabant

Voor een crisissituatie waarbij direct hulp nodig is en een kind op jongere betrokken is, kunt u contact opnemen met het Crisis Interventie Team, telefoonnummer 088 – 06 66 987 (dag en nacht bereikbaar).