Aanwijzingsbesluiten toezichthouders voor de gemeente Deurne

Gegevens bekendmaking
Soort bekendmaking: Officiƫle bekendmaking
Publicatiedatum: 31-12-2018

Bekendmaking categoraal aanwijzingsbesluit toezichthouders

De burgemeester van de gemeente Deurne maakt bekend dat een aanwijzingsbesluit is genomen op 19 december 2018 om de medewerkers van afdeling Veiligheid en Naleving gemeente Helmond aan te wijzen als ambtenaren belast met het toezicht voor de gemeente Deurne.

Het aanwijzingsbesluit voor medewerkers van Stichting Stadswacht Helmond van 29 januari 2015 wordt gelijktijdig ingetrokken met de inwerkingtreding van het nieuwe aanwijzingsbesluit van 19 december 2018. Dit aanwijzingsbesluit treedt in werking op 1 januari 2019, de dag na deze bekendmaking.

Bekendmaking categoraal aanwijzingsbesluit toezichthouders Drank- en Horecawet (DHW)

De burgemeester van de gemeente Deurne maakt bekend dat een aanwijzingsbesluit is genomen op 19 december 2018 om de medewerkers van afdeling Veiligheid en Handhaving gemeente Helmond, waaronder de Buitengewoon Opsporingsambtenaren domein Openbare Ruimte, tevens toezichthouder DHW en de mysteryshoppers, aan te wijzen als ambtenaren belast met het toezicht op de naleving van de DWH.

Het aanwijzingsbesluit toezicht Drank- en Horecawet voor medewerkers van Stichting Stadswacht Helmond van 19 maart 2013 wordt gelijktijdig ingetrokken met de inwerkingtreding van het nieuwe aanwijzingsbesluit van 19 december 2018. Dit aanwijzingsbesluit treedt in werking op 1 januari 2019, de dag na deze bekendmaking.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

De openingstijden zijn aangepast. 

U kunt deze vinden op de pagina met de openingstijden.

Milieustraat is weer geopend (niet op zaterdag)

De milieustraat is weer geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur (en dus NIET op zaterdag). Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt. 

.Meer informatie over de milieustraat. 

Blijf ook met mooi weer thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle

Gelezen