Voornemen opname gegevens over het vertrek naar een onbekende bestemming K. Grys

Gegevens bekendmaking
Soort bekendmaking: Voornemen opschorting opname gegevens BRP
Verzenddatum: 21-11-2019
Publicatiedatum: 28-11-2019

Uit onderzoek van de gemeente is duidelijk geworden dat u niet meer woont op het adres waar u volgens de Basisregistratie Personen (BRP) staat ingeschreven. Het adresonderzoek heeft geen resultaat opgeleverd.  

Het college van burgemeester en wethouders heeft het voornemen om de bijhouding van uw persoonslijst op te schorten. Dit betekent dat bij uw adres het vertrek naar een onbekende bestemming wordt opgenomen. Dit kan onder andere gevolgen hebben voor uitkeringen, het aanvragen van een paspoort en subsidies.

  • K. Grys, geboortedatum 07-08-1967

Niet eens met dit voornemen?

Dan kunt u binnen de gestelde reactietermijn schriftelijk uw zienswijze kenbaar maken bij het college. Wilt u uw zienswijze mondeling toelichten? Maak dan een afspraak bij de afdeling Publiekszaken, telefoonnummer 0493-38 77 11.

Vragen?

Heeft u vragen of behoefte aan uitleg over dit voornemen? Neem dan contact op met Publiekszaken, telefoonnummer 0493-38 77 11 of stel uw vraag via het contactformulier.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis is weer geopend volgens de normale openingstijden. 

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen