Buitengebied

Het buitengebied van de gemeente Deurne verandert de komende jaren sterk. Naar verwachting zal een behoorlijk aantal agrariërs stoppen met hun bedrijf en op zoek gaan naar een nieuwe activiteit. De gemeente Deurne speelt in op deze ontwikkeling. Met ‘bouwstenen’ die zijn vastgesteld door de gemeenteraad, wordt het aantrekkelijker om om te schakelen naar een andere bestemming.

Op dit moment telt de gemeente Deurne een kleine 400 agrarische bedrijven. Binnen tien jaar zal een flinke groep agrariërs naar verwachting stoppen met het bedrijf. De Stoppersregeling, de ammoniakregels van de provincie, de Saneringsregeling varkenshouderij en de stikstofaanpak zullen hier de komende jaren een sterke invloed op hebben.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

De openingstijden zijn aangepast. 

Actuele informatie over de openingstijden.

Milieustraat is weer geopend (ook op zaterdag)

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Heeft u last van de rook van de brand in de Deurnese Peel?

Informatie over de brand en wat u het beste kunt doen bij overlast hiervan.

Blijf ook met mooi weer thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle

Gelezen