Buitengebied

Het buitengebied van de gemeente Deurne verandert de komende jaren sterk. Op dit moment telt de gemeente Deurne een kleine 400 agrarische bedrijven. Binnen 10 jaar zal een flinke groep agrariërs naar verwachting stoppen met het bedrijf. De Stoppersregeling, de ammoniakregels van de provincie, de Saneringsregeling varkenshouderij, de vervroegde beëindiging van de pelsdierhouderij en de stikstofaanpak zullen hier de komende jaren een sterke invloed op hebben.

De gemeente Deurne speelt in op deze ontwikkeling. Met het bestemmingsplan Buitengebieden en ‘bouwstenen’ die zijn vastgesteld door de gemeenteraad wordt het aantrekkelijker om om te schakelen naar een andere bestemming.

Terug

Pagina opties

Verbouwing gemeentehuis

Het gemeentehuis wordt verbouwd. De afdeling Publiekszaken is tijdelijk verhuisd naar Harmoniestraat 5. Daar kunt u terecht voor het aanvragen en afhalen van paspoort, rijbewijs, enzovoorts. Maak hiervoor wel eerst een afspraak. U kunt hier ook terecht voor het ophalen van PMD-zakken.

Zorg in Deurne blijft tijdens de eerste fase van de verbouwing nog in het gemeentehuis, evenals het college, de directie en de griffie. De toegang tot het gemeentehuis is tijdelijk via de zijingang aan de Oude Martinetstraat 2.

Openingstijden

Mondkapje verplicht

Bezoekt u het gemeentehuis of Zorg in Deurne? Dan is het dragen van een mondkapje weer verplicht.

Gelezen