Buitengebied

Het buitengebied van de gemeente Deurne verandert de komende jaren sterk. Op dit moment telt de gemeente Deurne een kleine 400 agrarische bedrijven. Binnen 10 jaar zal een flinke groep agrariërs naar verwachting stoppen met het bedrijf. De Stoppersregeling, de ammoniakregels van de provincie, de Saneringsregeling varkenshouderij, de vervroegde beëindiging van de pelsdierhouderij en de stikstofaanpak zullen hier de komende jaren een sterke invloed op hebben.

De gemeente Deurne speelt in op deze ontwikkeling. Met het bestemmingsplan Buitengebieden en ‘bouwstenen’ die zijn vastgesteld door de gemeenteraad wordt het aantrekkelijker om om te schakelen naar een andere bestemming.

Terug

Pagina opties

Aangepaste openingstijden

Vanaf maandag 4 januari zijn de openingstijden van het gemeentehuis als volgt:


Kom alleen naar het gemeentehuis als het echt nodig is. U kunt alleen per telefoon een afspraak maken. We overleggen dan met u hoe noodzakelijk de afspraak is. Zo helpen we elkaar om het risico op besmetting met het coronavirus terug te dringen.

In het gemeentehuis is het dragen van een mondkapje verplicht.

Heeft u klachten, zoals hoesten, verkoudheid of verhoging? Blijf dan thuis en maak een nieuwe afspraak als u klachtenvrij bent.

Heeft u zorg of ondersteuning nodig?

Neemt u dan contact op met Zorg in Deurne op telefoonnummer 0493-387 387 of kijk op zorgindeurne.nl.

Voelt u zich eenzaam en heeft u behoefte aan een praatje?

De medewerkers van LEVgroep Deurne staan voor u klaar. Neemt u gerust contact op met telefoonnummer 0493-352500.

Gelezen