Buitengebied

Het buitengebied van de gemeente Deurne verandert de komende jaren sterk. Op dit moment telt de gemeente Deurne een kleine 400 agrarische bedrijven. Binnen 10 jaar zal een flinke groep agrariërs naar verwachting stoppen met het bedrijf. De Stoppersregeling, de ammoniakregels van de provincie, de Saneringsregeling varkenshouderij, de vervroegde beëindiging van de pelsdierhouderij en de stikstofaanpak zullen hier de komende jaren een sterke invloed op hebben.

De gemeente Deurne speelt in op deze ontwikkeling. Met het bestemmingsplan Buitengebieden en ‘bouwstenen’ die zijn vastgesteld door de gemeenteraad wordt het aantrekkelijker om om te schakelen naar een andere bestemming.

Terug

Pagina opties

Openingstijden gemeentehuis

De openingstijden van het gemeentehuis en de balie Publiekszaken zijn als volgt:

Wij werken op afspraak. Kom alleen naar het gemeentehuis als het echt nodig is. U kunt alleen per telefoon een afspraak maken, bel naar 0493-38 77 11. We overleggen dan met u hoe dringend de afspraak is. Wist u dat u veel zaken al gemakkelijk vanuit thuis kunt regelen

In het gemeentehuis is het dragen van een mondkapje verplicht.

Heeft u klachten, zoals hoesten, verkoudheid of verhoging? Blijf dan thuis en maak een (nieuwe) afspraak als u klachtenvrij bent.

Gelezen