Bestemmingsplan buitengebied

Op 19 december 2017 heeft de gemeenteraad de Derde herziening bestemmingsplan Buitengebied vastgesteld. Dit bestemmingsplan is geheel in werking.

Dit bestemmingsplan biedt meer mogelijkheden voor agrarische ondernemers om te stoppen met hun bedrijf en met een nieuwe activiteit aan de slag te gaan. Door verkleining van het kleiner Primair agrarisch gebied (Primag) en ‘Ruimte voor dynamiek’ zijn er meer mogelijkheden voor wonen, kleinschalige bedrijvigheid, een Bed & Breakfast, kamperen of verhuur van fietsen.

U vindt het bestemmingsplan op deze website. Zoek op: Derde herziening bestemmingsplan Buitengebied. Of kijk op ruimtelijkeplannen.nl.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

De openingstijden zijn aangepast. 

U kunt deze vinden op de pagina met de openingstijden.

Milieustraat is weer geopend (niet op zaterdag)

De milieustraat is weer geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur (en dus NIET op zaterdag). Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt. 

.Meer informatie over de milieustraat. 

Blijf ook met mooi weer thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle

Gelezen