Bouwsteen Hergebruik vitale locaties

Deze bouwsteen biedt meer ruimte om voormalige agrarische gebouwen in te zetten voor bedrijfsmatige opslag.

Dit geldt bij de omschakeling van een agrarische bestemming naar wonen. Het gaat dan bijvoorbeeld om opslag voor (startende) ondernemers of ZZP-ers die op een andere plek hun producten bewerken of verkopen. Dit biedt mogelijkheden voor zowel de eigenaar van de locatie als voor (startende) ondernemers.

Meer informatie

Hieronder kunt u de beleidsnota downloaden. In de beleidsnota vindt u uitleg en de voorwaarden die gelden bij deze bouwsteen. De beleidsnota 'Hergebruik vitale locaties' is op 1 januari 2020 in werking getreden.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

De openingstijden zijn aangepast. 

U kunt deze vinden op de pagina met de openingstijden.

Milieustraat is weer geopend (niet op zaterdag)

De milieustraat is weer geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur (en dus NIET op zaterdag). Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt. 

.Meer informatie over de milieustraat. 

Blijf ook met mooi weer thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle

Gelezen