Bouwsteen Verruiming mogelijkheden bijgebouwen bij omschakeling naar wonen

Deze bouwsteen biedt meer ruimte om hobbymatig nog een aantal dieren te houden of het land te bewerken.

Het gaat om agrariĆ«rs die stoppen met hun veehouderij, omschakelen naar de bestemming wonen en hobbymatig nog een aantal dieren willen houden of hun land willen bewerken.

In ruil voor het slopen van oude bebouwing, mogen zij meer m2 bijgebouwen hebben. Bijvoorbeeld voor het houden van de hobbydieren of het stallen van voertuigen of materiaal voor het bewerken van het land.

Meer informatie

Hieronder kunt u de beleidsnota downloaden. In de beleidsnota vindt u uitleg en de voorwaarden die gelden bij deze bouwsteen. De beleidsnota 'Verruiming mogelijkheden bijgebouwen bij omschakeling naar wonen' is op 1 januari 2020 in werking getreden.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

De openingstijden zijn aangepast. 

U kunt deze vinden op de pagina met de openingstijden.

Milieustraat is weer geopend (niet op zaterdag)

De milieustraat is weer geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur (en dus NIET op zaterdag). Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt. 

.Meer informatie over de milieustraat. 

Blijf ook met mooi weer thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle

Gelezen