Contact met de gemeente en erfbetreders

Bent u een agrarische ondernemer en heeft u vragen over de bouwstenen, het bestemmingsplan of andere ruimtelijke onderwerpen? Dan kunt u contact opnemen met de gemeente Deurne op telefoonnummer 0493-387711 of per e-mail info@deurne.nl.

Overweegt u om te stoppen met uw bedrijf óf weet u nog niet goed wat u wilt gaan doen in de toekomst? Dan kunt u terecht bij de onafhankelijke erfbetreders. Samen met u brengen zij de mogelijkheden voor de toekomst in beeld. Als u dat wilt, komen zij bij u op het bedrijf op bezoek om met u in gesprek te gaan. U kunt de erfbetreders bereiken via de gemeente Deurne op telefoonnummer 0493-387711 of per e-mail info@deurne.nl.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

De openingstijden zijn aangepast. 

U kunt deze vinden op de pagina met de openingstijden.

Milieustraat is weer geopend (niet op zaterdag)

De milieustraat is weer geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur (en dus NIET op zaterdag). Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt. 

.Meer informatie over de milieustraat. 

Blijf ook met mooi weer thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle

Gelezen