Coronavirus

Op deze pagina vindt u informatie en het laatste nieuws over het coronavirus. Bekijk hier een animatiefilmpje.

Op de website van het RIVM vindt u het aantal bij de GGD’en gemelde coronapatiënten, het aantal gemelde in het ziekenhuis opgenomen patiënten en het aantal gemelde overleden patiënten per gemeente.

 • Lokale maatregelen

  Hier leest u welke lokale maatregelen er zijn genomen in de aanpak van het coronavirus. Bijvoorbeeld voor de weekmarkt, huwelijken en natuurgebieden.

 • Campings en vakantieparken

  Per 1 april 2020 is het verboden om recreatief nachtverblijf aan te bieden op bijvoorbeeld vakantieparken, recreatieparken en campings. Dit besluit is genomen voor de hele provincie Noord-Brabant.

 • Adviezen

  Hier leest u wat u zelf kunt doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Ook vindt u hier andere adviezen.

 • Activiteiten en evenementen

  In Nederland zijn alle evenementen, ook met minder dan 100 personen, tot 1 juni 2020 afgelast. Dit heeft gevolgen voor evenementen in de gemeente Deurne.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

De openingstijden zijn aangepast. 

U kunt deze vinden op de pagina met de openingstijden.

Milieustraat is weer geopend (niet op zaterdag)

De milieustraat is weer geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur (en dus NIET op zaterdag). Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt. 

.Meer informatie over de milieustraat. 

Blijf ook met mooi weer thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle

Gelezen