Coronavirus

Op deze pagina vindt u informatie en het laatste nieuws over het coronavirus. Op de website van het RIVM vindt u het aantal bij de GGD’en gemelde coronapatiënten, het aantal gemelde in het ziekenhuis opgenomen patiënten en het aantal gemelde overleden patiënten per gemeente. Deze cijfers kunt u ook raadplegen met de Brabantscan van de GGD.

Mijn coronaprotocol
Op de nieuwe website www.mijncoronaprotocol.nl zijn alle protocollen te vinden waarin is vastgelegd hoe bedrijven en publieke organisaties in hun sector aan de slag gaan met de 1,5-meterregels en andere RIVM-voorschriften om verantwoord open te kunnen.

 • Landelijke maatregelen

  Hier leest u welke volgende stappen er gezet kunnen worden vanaf 1 juni en 1 juli.

 • Lokale maatregelen

  Hier leest u welke lokale maatregelen er zijn genomen in de aanpak van het coronavirus. Bijvoorbeeld voor de weekmarkt, huwelijken en natuurgebieden.

 • Testen

  Iedereen met milde klachten die mogelijk duiden op het coronavirus, kan vanaf 1 juni via een landelijk nummer een afspraak maken om zich te laten testen bij de GGD.

 • Campings en vakantieparken

  Het verbod op recreatief nachtverblijf is opgeheven. Dit betekent dat campings, vakantieparken, enzovoorts hun activiteiten weer mogen opstarten.

 • Openbaar vervoer

  In het openbaar vervoer is 1,5 meter afstand houden soms niet mogelijk. Daarom is daar vanaf 1 juni 2020 een niet-medisch mondkapje verplicht.

 • Adviezen

  Hier leest u wat u zelf kunt doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Ook vindt u hier andere adviezen.

 • Vragen en informatie

  Op deze pagina ziet u waar u terecht kunt voor meer informatie of vragen over het coronavirus.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

De openingstijden zijn aangepast. 

Actuele informatie over de openingstijden.

Milieustraat is weer geopend (ook op zaterdag)

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Heeft u last van de rook van de brand in de Deurnese Peel?

Informatie over de brand en wat u het beste kunt doen bij overlast hiervan.

Blijf ook met mooi weer thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle

Gelezen