Campings en vakantieparken

Campings, vakantieparken, enzovoorts mogen weer geopend zijn.

Gemeenschappelijke was-, toilet- en douchevoorzieningen bij recreatieparken, vakantieparken, kampeerterreinen en kampeerveldjes mogen ook weer open.

Eigenaren van een vakantiepark of camping die inkomsten zijn misgelopen, kunnen gebruik maken van de regelingen die er zijn voor ondernemers. Zo kunnen MKB-ondernemers in de recreatiesector gebruik maken van onder andere de Tegemoetkoming Vaste Lasten MKB, oftewel de TVL. Via de volgende link vindt u een overzicht van de regelingen die er zijn voor ondernemers.

Algemene regels, 1,5 meter afstand

Ook voor vakantieparken, campings, groepsaccommodaties, enz. gelden de algemene regels, waarbij het belangrijkste is dat mensen uit verschillende huishoudens altijd 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Kijk voor vragen en antwoorden over vakantie in Nederland op de website van de Rijksoverheid.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen