Campings en vakantieparken

Het verbod op recreatief nachtverblijf is opgeheven. Dit betekent dat campings, vakantieparken, enzovoorts hun activiteiten weer mogen opstarten.

Het is voor campings en vakantieparken wel nog steeds verboden om gemeenschappelijke toilet-, was- en douchevoorzieningen geopend te houden. Dat geldt overigens ook voor gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen bij andere recreatievoorzieningen. Als het virus onder controle blijft, kunnen per 1 juli de gemeenschappelijke wc’s en douches op de campings en vakantieparken weer open.

Eigenaren van een vakantiepark of camping die inkomsten zijn misgelopen, kunnen gebruik maken van de regelingen die er zijn voor ondernemers. Via de volgende link vindt u een overzicht van de regelingen die er zijn voor ondernemers.

Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties mogen tot 1 juni alleen geopend zijn als verhuur plaatsvindt aan gezinnen die op hetzelfde adres wonen. Verhuur aan andere groepen is dus niet toegestaan, ook niet als kamers een eigen sanitaire voorziening hebben. Dat valt namelijk onder het verbod van samenkomsten.

Vanaf 1 juni mogen groepsaccommodaties groepen tot 30 personen ontvangen, mits elk huishouden een eigen kamer met eigen sanitaire voorzieningen heeft. Daarnaast gelden de basisregels, zoals houd 1,5 meter afstand.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

De openingstijden zijn aangepast. 

Actuele informatie over de openingstijden.

Milieustraat is weer geopend (ook op zaterdag)

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Heeft u last van de rook van de brand in de Deurnese Peel?

Informatie over de brand en wat u het beste kunt doen bij overlast hiervan.

Blijf ook met mooi weer thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle

Gelezen