Cultuur, uitgaan en sport

Zingen, dansen, toneelspelen en muziek maken is nu anders. 

Op de website van de Rijksoverheid vindt u alle informatie over de regels die gelden als het gaat om cultuur, uitgaan en sport. 

U kunt ook terecht bij het publieksinformatienummer 0800 - 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur). Vanuit het buitenland is het nummer te bereiken door te bellen naar +31 20 205 1351.

Adviezen en tips voor het organiseren van een bijeenkomst of activiteit

Als organisator bent u er zelf verantwoordelijk voor dat aan de coronamaatregelen wordt voldaan. De belangrijkste regels zijn:

  1. iedereen houdt 1,5 meter afstand, met uitzondering van kinderen tot 12 jaar (zij hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden) en van jongeren tot 18 jaar (zij hoeven onderling geen afstand te houden, wel tot volwassenen);
  2. neem de hygiƫnemaatregelen in acht
  3. blijf thuis als je klachten hebt (verkouden, hoesten, koorts, enz.).

Wij vragen u om zelf te bekijken wat verantwoord is en hoe u op een veilige manier de bijeenkomst of activiteit kunt laten plaatsvinden. 

Op de website van de Rijksoverheid staat uitgebreide informatie over de geldende maatregelen en vragen en antwoorden over allerlei onderwerpen. Elke keer als er nieuwe besluiten door het kabinet worden genomen, wordt de website geactualiseerd. Kijk op www.rijksoverheid.nl/coronavirus.

Heeft u na het lezen van de informatie op de website van de Rijksoverheid en deze website nog vragen, is de informatie niet duidelijk of komt u er niet uit? Dan helpen wij u graag verder. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0493-38 77 11 of mail naar corona@deurne.nl.

Terug

Pagina opties

Verbouwing gemeentehuis

Het gemeentehuis wordt verbouwd. De afdeling Publiekszaken verhuist tijdelijk naar Harmoniestraat 5. Daar kunt u vanaf 30 augustus terecht voor het aanvragen en afhalen van paspoort, rijbewijs, etc. Hier kunnen inwoners ook terecht voor het ophalen van de PMD-zakken.

Zorg in Deurne blijft tijdens de eerste fase van de verbouwing nog in het gemeentehuis, evenals college, directie en griffie. De toegang tot het gemeentehuis is tijdelijk via de zijingang aan de Oude Martinetstraat.

Openingstijden

Gelezen