Dienstverlening gemeente en Zorg in Deurne

Het gemeentehuis is geopend in de ochtend en op maandagavond. Kom alleen als dat echt nodig is.

U kunt alleen telefonisch een afspraak maken. Samen met u bekijken we hoe dringend uw verzoek is. Als uw paspoort of rijbewijs bijvoorbeeld pas over enkele weken verloopt, kunt u ook op een later moment een afspraak maken. Een geboorteaangifte of overlijdensaangifte kunt u digitaal doorgeven.

Voor het maken van een afspraak of bij vragen neemt u contact op met 0493-387711. Hieronder ziet u wanneer dit telefoonnummer bereikbaar is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts?

Dan vragen wij u om niet naar het gemeentehuis te komen en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan telefonisch contact met ons op. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Gemeente Deurne

Openingstijden:

  • Maandag 9.00 – 12.30 uur en 17.00 – 19.00 uur
  • Dinsdag t/m vrijdag: 9.00 – 12.30 uur
  • Alleen voor dingen die echt noodzakelijk zijn

Telefonische bereikbaarheid:

  • Maandag t/m donderdag 9.00 – 17.00 uur
  • Vrijdag 9.00 – 12.30 uur

Zorg in Deurne

De ingang van Zorg in Deurne aan de Oude Martinetstraat 2 (zij-ingang gemeentehuis) is tijdelijk gesloten. U kunt bij Zorg in Deurne terecht via de hoofdingang van het gemeentehuis.

Openingstijden:

  • Maandag t/m vrijdag 9.00 – 12.30 uur

Telefonische bereikbaarheid:

  • Maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur

Milieustraat

Vanaf vrijdag 3 april is de milieustraat weer geopend. De milieustraat is tijdelijk alleen open op woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur (en dus niet op zaterdag). Op goede vrijdag (10 april) is de milieustraat ook open. Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Deze leest u op deze pagina.

Afvalinzameling

De afvalinzameling gaat door. In de afvalkalender kunt u zien wanneer bij u het afval wordt opgehaald. Of gebruik de Blink app.

Sporthallen

De sporthallen zijn gesloten tot en met dinsdag 28 april.

VVV

De balies van de VVV zijn gesloten tot en met dinsdag 28 april. De VVV is voor informatie en vragen wel telefonisch bereikbaar via 0493-323655 en via email info@vvvdeurne.nl. Ook kunt u terecht op de website van VVV Deurne.

Commissie bezwaarschriften voor Deurne

In verband met het coronavirus kiest de commissie bezwaarschriften voor Deurne tot 1 juni 2020 voor een andere werkwijze dan normaal. Er vinden tot die tijd geen fysieke hoorzittingen plaats. In plaats daarvan neemt de commissie contact op met mensen die bezwaar hebben gemaakt en biedt hen de mogelijkheid om hun standpunten schriftelijk te motiveren. Dit geldt ook voor de andere betrokken partijen. Vervolgens krijgt ieder de mogelijkheid om op de andere partij te reageren. De commissie bekijkt de verschillende standpunten, beoordeelt het procesdossier en brengt op basis daarvan een advies uit aan het college. Op het moment dat een bezwaarmaker niet instemt met de schriftelijke behandeling, wordt de zaak opgeschort tot na 1 juni voor een reguliere hoorzitting. Als dit leidt tot essentiële nadelige gevolgen voor een van de overige partijen (bijvoorbeeld de vergunninghouder) dan kan de commissie besluiten om te adviseren zonder fysieke hoorzitting. Een en ander gebeurt in overleg met alle betrokken partijen.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

De openingstijden zijn aangepast. 

U kunt deze vinden op de pagina met de openingstijden.

Milieustraat is weer geopend (niet op zaterdag)

De milieustraat is weer geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur (en dus NIET op zaterdag). Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt. 

.Meer informatie over de milieustraat. 

Blijf ook met mooi weer thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle

Gelezen