Dienstverlening gemeentehuis

Vanaf 8 juni is het gemeentehuis geopend op de normale openingstijden. Kom alleen als dat echt nodig is.

U kunt alleen telefonisch een afspraak maken. Samen met u bekijken we hoe dringend uw verzoek is. Als uw paspoort of rijbewijs bijvoorbeeld pas over enkele weken verloopt, kunt u ook op een later moment een afspraak maken. Een geboorteaangifte of overlijdensaangifte kunt u digitaal doorgeven.

Voor het maken van een afspraak of bij vragen neemt u contact op met 0493-387711. Hieronder ziet u wanneer dit telefoonnummer bereikbaar is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts?

Dan vragen wij u om niet naar het gemeentehuis te komen en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan telefonisch contact met ons op. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Gemeente Deurne

Openingstijden:

  • Maandag 9.00 – 19.00 uur
  • Dinsdag t/m donderdag: 9.00 – 17.00 uur
  • Vrijdag: 9.00 - 12.30 uur
  • Alleen voor dingen die echt noodzakelijk zijn

Telefonische bereikbaarheid:

  • Maandag t/m donderdag 9.00 – 17.00 uur
  • Vrijdag 9.00 – 12.30 uur

Zorg in Deurne

De ingang van Zorg in Deurne aan de Oude Martinetstraat 2 (zij-ingang gemeentehuis) is tijdelijk gesloten. U kunt bij Zorg in Deurne terecht via de hoofdingang van het gemeentehuis.

Openingstijden en telefonische bereikbaarheid:

  • Maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur

Milieustraat

De milieustraat is geopend volgens de normale openingstijden. Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Deze leest u op deze pagina.

Afvalinzameling

De afvalinzameling gaat door. In de afvalkalender kunt u zien wanneer bij u het afval wordt opgehaald. Of gebruik de Blink app.

Sporthallen

De sporthallen gaan weer open vanaf 1 juli. Dan is binnen- en buitensporten weer volledig toegestaan. Bij de start van de zomervakantie, op zaterdag 11 juli, gaan de sporthallen weer dicht. Dit is elk jaar het geval. Meer info over het huren van een sporthal vind je op deze pagina.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis is weer geopend volgens de normale openingstijden. 

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen