Onderwijs en kinderopvang

Informatie over corona - onderwijs en kinderopvang

Vragen en antwoorden

Op de website van de Rijksoverheid vindt u uitgebreide informatie over de stand van zaken als het gaat om corona, het onderwijs en de kinderopvang.

Zorg in Deurne

Als u vragen heeft over opvoeden en het opgroeien van uw kind of tegen problemen aanloopt, kunt u terecht bij de Gezins- en Jongerencoach van Zorg in Deurne. Gezins- en Jongerencoaches zijn ervaren en deskundige jeugdhulpprofessionals. Samen met u bekijken ze het probleem en hoe dat het beste opgelost kan worden. En of u dat zelf kunt, of dat u daar hulp van anderen voor nodig heeft.

Wilt u meer weten over het aanbod van Zorg in Deurne? Kijk dan op onze website www.zorgindeurne.nl 

Zorg in Deurne is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00-17.00 uur op telefoonnummer 0493-387 387. Of via de mail op coordinatorjeugd@deurne.nl.

Terug

Pagina opties

Verbouwing gemeentehuis

Het gemeentehuis wordt verbouwd. De afdeling Publiekszaken verhuist tijdelijk naar Harmoniestraat 5. Daar kunt u vanaf 30 augustus terecht voor het aanvragen en afhalen van paspoort, rijbewijs, etc. Hier kunnen inwoners ook terecht voor het ophalen van de PMD-zakken.

Zorg in Deurne blijft tijdens de eerste fase van de verbouwing nog in het gemeentehuis, evenals college, directie en griffie. De toegang tot het gemeentehuis is tijdelijk via de zijingang aan de Oude Martinetstraat.

Openingstijden

Gelezen