Sport en bewegen

Sporten is beperkt mogelijk. Hier leest u wat kan en mag.

Laatst bijgewerkt: dinsdag 22 december, 12.00 uur

Spelregels voor sport in het kort

Volwassenen sporten alleen of met zijn tweeën, en alleen buiten. Kinderen tot en met 17 jaar mogen sporten in teamverband en mogen wedstrijden onderling spelen, maar ook alleen buiten. In het schema onderaan op deze pagina ziet u wat kan en mag.

Sporthallen

Wilt u de zaalhuur annuleren, omdat een competitiewedstrijd of training niet door kan gaan? Laat dit dan altijd aan ons weten. Wij weten namelijk niet altijd welke activiteit (wedstrijd, training) er in de hal plaatsvindt. Op deze pagina kunt u de zaalhuur kosteloos annuleren.

Zwembad

Vanaf dinsdag 15 december zijn zwembaden gesloten.

Sportscholen

Sportscholen zijn vanaf maandag 15 december gesloten.

Voorkom de verspreiding van legionella

Nu douches en kantines niet worden gebruikt, is het belangrijk om maatregelen te nemen tegen de verspreiding van legionella. Om legionella te voorkomen is het belangrijk om wekelijks kranen/douches te spoelen en apparaten die water vernevelen of sproeien regelmatig schoon te maken. Kijk voor meer informatie op rivm.nl/legionella.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de regels bij sport op de website van de Rijksoverheid.

Op de website van NOC*NSF (Nederlands Olympisch Comité (NOC) en de Nederlandse Sport Federatie (NSF)) staat nuttige informatie, inclusief een protocol, posters en informatieborden. De verenigingen in Deurne zijn opgeroepen dit protocol zo veel mogelijk te volgen.

Contact met Leef Deurne!

Wilt u graag advies krijgen bij het opzetten van sportactiviteiten? Dan kunt u contact opnemen met "Leef Deurne!" via info@leefdeurne.nl of 088-6332080.

Terug

Pagina opties

Aangepaste openingstijden

Vanaf maandag 4 januari zijn de openingstijden van het gemeentehuis als volgt:


Kom alleen naar het gemeentehuis als het echt nodig is. U kunt alleen per telefoon een afspraak maken. We overleggen dan met u hoe noodzakelijk de afspraak is. Zo helpen we elkaar om het risico op besmetting met het coronavirus terug te dringen.

In het gemeentehuis is het dragen van een mondkapje verplicht.

Heeft u klachten, zoals hoesten, verkoudheid of verhoging? Blijf dan thuis en maak een nieuwe afspraak als u klachtenvrij bent.

Heeft u zorg of ondersteuning nodig?

Neemt u dan contact op met Zorg in Deurne op telefoonnummer 0493-387 387 of kijk op zorgindeurne.nl.

Voelt u zich eenzaam en heeft u behoefte aan een praatje?

De medewerkers van LEVgroep Deurne staan voor u klaar. Neemt u gerust contact op met telefoonnummer 0493-352500.

Gelezen