Sport en bewegen

Sporten is beperkt mogelijk. Hier leest u wat kan en mag.

Laatst bijgewerkt: donderdag 25 februari, 09.00 uur

Spelregels voor sport in het kort

Volwassenen sporten alleen of met zijn tweeën, en alleen buiten. Kinderen tot en met 17 jaar mogen sporten in teamverband en mogen wedstrijden onderling spelen, maar ook alleen buiten. In het schema onderaan op deze pagina ziet u wat kan en mag.

Verandering vanaf woensdag 3 maart

Vanaf woensdag 3 maart mogen mensen tot en met 26 jaar met meer dan 2 personen samen buiten sporten op sportaccommodaties. Niet in competitieverband, maar wel met het eigen team binnen de eigen club.

Sporthallen

Wilt u de zaalhuur annuleren, omdat een competitiewedstrijd of training niet door kan gaan? Laat dit dan altijd aan ons weten. Wij weten namelijk niet altijd welke activiteit (wedstrijd, training) er in de hal plaatsvindt. Op deze pagina kunt u de zaalhuur kosteloos annuleren.

Zwembad

Vanaf dinsdag 15 december zijn zwembaden gesloten.

Sportscholen

Sportscholen zijn vanaf maandag 15 december gesloten.

Voorkom de verspreiding van legionella

Nu douches en kantines niet worden gebruikt, is het belangrijk om maatregelen te nemen tegen de verspreiding van legionella. Om legionella te voorkomen is het belangrijk om wekelijks kranen/douches te spoelen en apparaten die water vernevelen of sproeien regelmatig schoon te maken. Kijk voor meer informatie op rivm.nl/legionella.

Financiën

Houd als sportvereniging uw inkomsten en uitgaven in deze periode goed bij. Dit kan van belang zijn als er een mogelijkheid ontstaat om ondersteuning aan te vragen. Kijk voor een overzicht van financiële regelingen op deze pagina. Daar vindt u onder andere informatie over de TASO-regeling.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de regels bij sport op de website van de Rijksoverheid.

Op de website van NOC*NSF (Nederlands Olympisch Comité (NOC) en de Nederlandse Sport Federatie (NSF)) staat nuttige informatie, inclusief een protocol, posters en informatieborden. De verenigingen in Deurne zijn opgeroepen dit protocol zo veel mogelijk te volgen.

Contact met Leef Deurne!

Wilt u graag advies krijgen bij het opzetten van sportactiviteiten? Dan kunt u contact opnemen met "Leef Deurne!" via info@leefdeurne.nl of 088-6332080.

Terug

Pagina opties

Openingstijden gemeentehuis

De openingstijden van het gemeentehuis en de balie Publiekszaken zijn als volgt:

Wij werken op afspraak. Kom alleen naar het gemeentehuis als het echt nodig is. U kunt alleen per telefoon een afspraak maken, bel naar 0493-38 77 11. We overleggen dan met u hoe dringend de afspraak is. Wist u dat u veel zaken al gemakkelijk vanuit thuis kunt regelen

In het gemeentehuis is het dragen van een mondkapje verplicht.

Heeft u klachten, zoals hoesten, verkoudheid of verhoging? Blijf dan thuis en maak een (nieuwe) afspraak als u klachtenvrij bent.

Gelezen