Sport en bewegen

Vanaf woensdag 14 oktober is sporten alleen nog beperkt mogelijk.

Laatst bijgewerkt: donderdag 15 oktober, 12.45 uur

Spelregels voor sport in het kort

  • Sporten voor volwassenen is alleen toegestaan als het mogelijk is om onderling 1,5 meter afstand te houden.
  • Maximaal 4 personen mogen samen sporten.
  • Voor binnensporten geldt een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte.
  • Er worden geen wedstrijden gespeeld.
  • Voor topsporters gelden uitzonderingen.
  • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden. Maar er worden geen wedstrijden gespeeld. En kinderen met klachten blijven thuis.
  • Publiek bij sport is niet toegestaan.
  • Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

Sporthallen

Wilt u de zaalhuur annuleren, omdat een competitiewedstrijd of training niet door kan gaan? Laat dit dan altijd aan ons weten. Wij weten namelijk niet altijd welke activiteit (wedstrijd, training) er in de hal plaatsvindt. Neem daarom op tijd contact met ons op via info@deurne.nl om de zaalhuur kosteloos te annuleren. Vermeld daar ook bij om welke sporthal en datum/tijden het gaat.

Sportscholen

Sportscholen mogen open blijven. In een sportschool mogen binnen maximaal 30 personen aanwezig zijn en zij moeten 1,5 meter afstand houden. Buiten zijn groepen van maximaal 4 personen toegestaan.

Meer informatie

Op de website van NOC*NSF (Nederlands Olympisch Comité (NOC) en de Nederlandse Sport Federatie (NSF)) staat nuttige informatie, inclusief een protocol, posters en informatieborden. De verenigingen in Deurne zijn opgeroepen dit protocol zo veel mogelijk te volgen.

Contact met Leef Deurne!

Wilt u graag advies krijgen bij het opzetten van sportactiviteiten? Dan kunt u contact opnemen met "Leef Deurne!" via info@leefdeurne.nl of 088-6332080.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als het echt nodig is. Zo helpen we elkaar om het risico op besmetting met het coronavirus terug te dringen. Duurt het nog even voor uw paspoort of rijbewijs verloopt? Dan kunt u op een later moment een afspraak maken.

In het gemeentehuis geldt het advies om een mondkapje te dragen.

Heeft u klachten die passen bij het coronavirus (hoesten, verkoudheid of verhoging)? Dan vragen we u om niet naar het gemeentehuis te komen en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Blijf thuis en laat u zich zo snel mogelijk testen op het coronavirus.

Heeft u zorg of ondersteuning nodig?

Neemt u dan contact op met Zorg in Deurne op telefoonnummer 0493-387 387 of kijk op de nieuwe website zorgindeurne.nl.

Voelt u zich eenzaam en heeft u behoefte aan een praatje?

De medewerkers van LEVgroep Deurne staan voor u klaar. Neemt u gerust contact op met telefoonnummer 0493-352500.

Gelezen