Vragen en informatie

Op deze pagina ziet u waar u terecht kunt voor meer informatie of vragen over het coronavirus.

  • Voor alle vragen en actueel nieuws: kijk op www.rijksoverheid.nl/coronavirus
  • Wordt uw vraag daar niet beantwoord? Bel dan de landelijke informatielijn: 0800 1351 (dagelijks bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur)
  • Heeft u een vraag over een evenement of bijeenkomst die u organiseert in de gemeente Deurne en of het verstandig is om deze door te laten gaan? Stuurt u dan een e-mail naar corona@deurne.nl
  • Bent u een ondernemer? Dan kunt u bellen met de Kamer van Koophandel, telefoonnummer 0800-2117 (op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Een luisterend oor

Heeft u behoefte aan een luisterend oor in deze tijden van corona? Zit u bijvoorbeeld thuis en voelt u zich eenzaam? Wilt u gewoon even een praatje maken met iemand? Of maakt u zich zorgen over iemand? LEVgroep Deurne biedt u graag een luisterend oor. Zij zijn op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar via 0493-352500.

Dit nummer is niet bedoeld voor vragen over het virus maar voor een praatje over alledaagse zaken of voor wanneer u een hulpvraag heeft.

Voor elkaar klaar staan

Ook worden er in gemeente Deurne veel initiatieven gestart om ouderen of mensen met een minder goede gezondheid te helpen. Heeft u een idee? Laat het weten door te bellen of mailen naar sociaalteamdeurne@levgroep.nl. LEVDeurne verzamelt alle initiatieven en tips op deze pagina. Kijk op deze website om te bekijken hoe u zich kunt inzetten voor een ander. Want zeker in deze periode is het belangrijk om voor elkaar klaar te staan. We doen het samen!

Bereikbaarheid Zorg in Deurne

Maak je je zorgen over je kind? Zijn er problemen in je gezin? Dan kun je terecht bij de Gezins- en Jongerencoach van Zorg in Deurne. Gezins- en Jongerencoaches zijn ervaren en deskundige jeugdhulpprofessionals. Samen met jou bekijken ze het probleem en hoe dat het beste opgelost kan worden. Zorg in Deurne is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur op telefoonnummer 0493-387387. Via mail zijn de Gezins- en Jongerencoaches bereikbaar op coordinatorjeugd@deurne.nl.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

De openingstijden zijn aangepast. 

U kunt deze vinden op de pagina met de openingstijden.

Milieustraat is weer geopend (niet op zaterdag)

De milieustraat is weer geopend op woensdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur (en dus NIET op zaterdag). Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt. 

.Meer informatie over de milieustraat. 

Blijf ook met mooi weer thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle

Gelezen