Vragen en informatie

Op deze pagina ziet u waar u terecht kunt voor meer informatie of vragen over het coronavirus.

  • Voor alle vragen en actueel nieuws: kijk op www.rijksoverheid.nl/coronavirus
  • Wordt uw vraag daar niet beantwoord? Bel dan de landelijke informatielijn: 0800 1351 (dagelijks bereikbaar van 8:00 tot 20:00 uur)
  • Heeft u een vraag over een evenement of bijeenkomst die u organiseert in de gemeente Deurne en of het verstandig is om deze door te laten gaan? Stuurt u dan een e-mail naar corona@deurne.nl
  • Bent u een ondernemer? Dan kunt u bellen met de Kamer van Koophandel, telefoonnummer 0800-2117 (op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur)

Mantelzorgers

Bent u mantelzorger en heeft u vragen in tijden van corona? Kijk dan op www.mantelzorg.nl of bel de Mantelzorglijn, telefoonnummer 030-760 60 55. Deze Mantelzorglijn heeft professionals klaarstaan die naast een luisterend oor vooral ook tips en advies geven.

Een luisterend oor

Heeft u behoefte aan een luisterend oor in deze tijden van corona? Zit u bijvoorbeeld thuis en voelt u zich eenzaam? Wilt u gewoon even een praatje maken met iemand? Of maakt u zich zorgen over iemand? LEVgroep Deurne biedt u graag een luisterend oor. Zij zijn op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar via 0493-352500.

Dit nummer is niet bedoeld voor vragen over het virus maar voor een praatje over alledaagse zaken of voor wanneer u een hulpvraag heeft.

Bereikbaarheid Zorg in Deurne

Maak je je zorgen over je kind? Zijn er problemen in je gezin? Dan kun je terecht bij de Gezins- en Jongerencoach van Zorg in Deurne. Gezins- en Jongerencoaches zijn ervaren en deskundige jeugdhulpprofessionals. Samen met jou bekijken ze het probleem en hoe dat het beste opgelost kan worden. Zorg in Deurne is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur op telefoonnummer 0493-387387. Via mail zijn de Gezins- en Jongerencoaches bereikbaar op coordinatorjeugd@deurne.nl.

Coronavirus en de veehouderij

Na het uitbreken van het coronavirus in Nederland ontstonden vragen over een mogelijke relatie met de (intensieve) veehouderij. Het Kennisplatform Veehouderij en humane gezondheid heeft vragen geïnventariseerd en deze met een team van deskundigen beantwoord. De vragen en antwoorden vindt u op de website van het Kennisplatform. De GGD Brabant-Zuidoost heeft ook een bericht op haar website geplaatst over het coronavirus en onze leefomgeving.

Terug

Pagina opties