Ervaringsverhalen uit de zorg

Aan de hand van interviews en gesprekken met medewerkers, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen bieden we een inkijkje in de zorg en ondersteuning in de gemeente Deurne. 

  • Zorgcoöperatie Helenaveen

    Een leven lang in Helenaveen

    “Ons doel is dat mensen zo lang mogelijk in hun vertrouwde eigen omgeving kunnen blijven wonen. Om dit mogelijk te maken bieden we activiteiten en ondersteuning in zorg en welzijn. Ons team van vrijwilligers staat klaar voor alle inwoners van Helenaveen. Voor ouderen die behoefte hebben aan sociaal contact met anderen, maar ook voor jonge gezinnen,” vertelt voorzitter André Joosten.

  • Grip op Schuld

    Hulp bij geldzaken en schulden

    Lukt het je niet meer om je financiën op orde te krijgen? Benauwt het je als er weer een rekening op de deurmat valt? Wordt het steeds lastiger om de huur te betalen? En ben je het overzicht helemaal kwijt? Grip op Schuld biedt inwoners van gemeente Deurne hulp bij geldzaken en schulden. “Iedereen kan met geldzorgen of schulden te maken krijgen,” legt Ria Maassen van Grip op Schuld uit. “Door middel van de juiste ondersteuning helpen we jou je geldproblemen te verkleinen of op te lossen.”

Terug

Pagina opties

Koningsdag

Het gemeentehuis en Zorg in Deurne is op dinsdag 27 april gesloten.

Openingstijden gemeentehuis

De openingstijden van het gemeentehuis en de balie Publiekszaken zijn als volgt:

Wij werken op afspraak. Kom alleen naar het gemeentehuis als het echt nodig is. U kunt alleen per telefoon een afspraak maken, bel naar 0493-38 77 11. We overleggen dan met u hoe dringend de afspraak is. Wist u dat u veel zaken al gemakkelijk vanuit thuis kunt regelen

In het gemeentehuis is het dragen van een mondkapje verplicht.

Heeft u klachten, zoals hoesten, verkoudheid of verhoging? Blijf dan thuis en maak een (nieuwe) afspraak als u klachtenvrij bent.

Gelezen