Financiële regelingen voor ondernemers

 • Financiële steun in verband met het coronavirus

  Ondernemers ondervinden de gevolgen van het coronavirus. Zij kunnen bij verschillende instanties terecht voor informatie, hulp en financiële steun. Meer informatie vindt u op deze pagina.

 • MKB Financieringsgids

  Op de website van MKB financieringsgids vindt u uitleg over verschillende financieringsvormen, tips voor een succesvolle financieringsaanvraag en informatie over organisaties die u graag – kosteloos – adviseren en ondersteunen.

 • Stimuleringsfonds

  Het Stimuleringsfonds is een subsidiefonds. Het doel van dit fonds is om projecten te subsidiëren die de economie in de regio versterken. 

  Vanaf 2014 voert de Metropoolregio Eindhoven het Regionaal Economisch Actie Programma (REAP) uit. Het REAP maakt onderdeel uit van het Stimuleringsfonds.

Terug

Pagina opties

Verbouwing gemeentehuis

Het gemeentehuis wordt verbouwd. De afdeling Publiekszaken verhuist tijdelijk naar Harmoniestraat 5. Daar kunt u vanaf 30 augustus terecht voor het aanvragen en afhalen van paspoort, rijbewijs, etc. Hier kunnen inwoners ook terecht voor het ophalen van de PMD-zakken.

Zorg in Deurne blijft tijdens de eerste fase van de verbouwing nog in het gemeentehuis, evenals college, directie en griffie. De toegang tot het gemeentehuis is tijdelijk via de zijingang aan de Oude Martinetstraat.

Openingstijden

Gelezen