Gedrags- en huisregels

Door betreding van dit gebouw gaat u akkoord met de volgende gedrags- en huisregels:

Wij werken hier voor u en hanteren duidelijke huisregels ter bevordering van een prettige omgeving voor alle bezoekers. Werkt u met ons mee?

  • We hechten grote waarde aan een respectvolle benadering van iedereen die hier komt. Schelden, dreigen, discrimineren, agressie en geweld horen hier niet bij. We vragen u om hier mede zorg voor te dragen.
  • Wij verwachten van u dat u het gesprek en contact met onze medewerkers rustig en volgens de erkende fatsoensnormen voert. Dit geldt voor contact per brief, telefoon, e-mail, maar ook in persoonlijke contacten met medewerkers in het gemeente­huis, op de gemeentewerf, in de openbare ruimte of tijdens huisbezoek.
  • Hulphonden zijn welkom. Andere huisdieren wachten even buiten.
  • Foto,-, film-, of geluidsopnamen; overleg dit eerst even met een medewerker van de gemeente.
  • We doen moeite om iedereen behulpzaam te zijn. De gemeente voert echter ook beleid uit. Dit kan betekenen dat het mogelijk is dat aan uw verzoek niet voldaan kan worden.
  • Volg aanwijzingen van onze medewerkers direct op, in het belang van de goede orde en veiligheid.
  • Camera’s in de publieke ruimtes waken over uw en onze veiligheid.
  • U meldt zich aan bij de zuil of de gastvrouw/-heer waarna u in wachtruimte wacht tot het voor u geldende nummer oplicht óf een medewerker u komt halen.
  • We doen ons best om iedere vraag van een bezoeker de aandacht te geven die deze verdient. Het is daarom onvermijdelijk dat u moet wachten. Om het wachten aangenamer te maken, kunt u een kopje koffie of thee nemen uit de automaat.

Als u onze gedrags- en huisregels overtreedt dan spreken onze medewerkers u daar op aan. Als de overtreding van ernstige aard is kan dit leiden tot een toegangsverbod voor dit gebouw.

Terug

Pagina opties

Verbouwing gemeentehuis

Het gemeentehuis wordt verbouwd. De afdeling Publiekszaken is tijdelijk verhuisd naar Harmoniestraat 5. Daar kunt u terecht voor het aanvragen en afhalen van paspoort, rijbewijs, enzovoorts. Maak hiervoor wel eerst een afspraak. U kunt hier ook terecht voor het ophalen van PMD-zakken.

Zorg in Deurne blijft tijdens de eerste fase van de verbouwing nog in het gemeentehuis, evenals het college, de directie en de griffie. De toegang tot het gemeentehuis is tijdelijk via de zijingang aan de Oude Martinetstraat 2.

Openingstijden

Mondkapje verplicht

Bezoekt u het gemeentehuis of Zorg in Deurne? Dan is het dragen van een mondkapje weer verplicht.

Gelezen