Georganiseerd bedrijfsleven

In de gemeente Deurne zet een aantal organisaties zich actief in voor ondernemers.

 • Breed Economisch Overleg

  Centrummanagement Deurne, Ondernemend Deurne, Parkmanagement Peelland en ZLTO-Deurne hebben zich verenigd in het zogenoemde Breed Economisch Overleg. Voor de gemeente is dit het aanspreekpunt voor ondernemers in Deurne.

  Naar In gesprek met Ondernemend Deurne

 • Centrummanagement

  Centrummanagement Deurne werkt samen met verschillende partijen onder de naam Da's mooi Deurne om er voor te zorgen dat het centrum van Deurne aantrekkelijk blijft.

  Naar het Centrummanagement

 • Ondernemend Deurne

  Ondernemersvereniging Deurne (OVD) en Deurnes Industrieel Contact (DIC) zijn in 2016 samen gegaan onder de nieuwe naam Ondernemend Deurne. 

  Daarmee heeft Deurne één gezamenlijke vereniging gekregen die de belangen van alle ondernemers behartigt. Het DIC telde 46 leden en de OVD zo'n 180. Ondernemend Deurne heeft ongeveer 200 leden.

  Naar Ondernemend Deurne

 • Ondernemerscafé

  Centrale begrippen van het Ondernemerscafé Deurne zijn kwaliteit, informatie en setting: thema, gasten en ambiance vormen de basis. De bezoeker van het Ondernemerscafé Deurne moet het idee hebben een live tv programma bij te wonen met een begin en een eind. En… natuurlijk een derde helft waarin u kunt napraten en netwerken. 

  Naar het Ondernemerscafé Deurne

 • Parkmanagement

  Parkmanagement Peelland (PMP) is een stichting die zich inzet voor de wensen van de aangesloten bedrijven op de bedrijventerreinen in Deurne en Liessel. Hoofdthema's van PMP zijn veiligheid, beveiliging, Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO), groenonderhoud, afvalverwerking, gladheidbestrijding, telecom en energie.

  Naar Parkmanagement Peelland

 • ZLTO-Deurne

  De Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie (ZLTO) - afdeling Deurne behartigt de belangen van zo'n 300 boeren en tuinders. In en om Deurne maakt de afdeling zich sterk voor verduurzaming van de agrarische sector en wil ze een brug slaan tussen boer en burger op een dynamisch platteland.

  Naar ZLTO-Deurne

Terug

Pagina opties

Verbouwing gemeentehuis

Het gemeentehuis wordt verbouwd. De afdeling Publiekszaken is tijdelijk verhuisd naar Harmoniestraat 5. Daar kunt u terecht voor het aanvragen en afhalen van paspoort, rijbewijs, enzovoorts. Maak hiervoor wel eerst een afspraak. U kunt hier ook terecht voor het ophalen van PMD-zakken.

Zorg in Deurne blijft tijdens de eerste fase van de verbouwing nog in het gemeentehuis, evenals het college, de directie en de griffie. De toegang tot het gemeentehuis is tijdelijk via de zijingang aan de Oude Martinetstraat 2.

Openingstijden

Mondkapje verplicht

Bezoekt u het gemeentehuis of Zorg in Deurne? Dan is het dragen van een mondkapje weer verplicht.

Gelezen