Aangepaste openingstijden gemeentehuis

Van maandag 27 juli tot en met vrijdag 21 augustus is het gemeentehuis alleen in de ochtend geopend. Dit is elk jaar het geval tijdens de zomervakantie.

De gemeente en Zorg in Deurne zijn in deze periode geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. Dit geldt ook voor de bereikbaarheid via de telefoon.

Online regelen

Steeds meer zaken kunt u 24/7 online regelen. Dit geldt bijvoorbeeld voor het doen van een geboorteaangifte, het aanvragen van een akte of uittreksel of het doorgeven van een verhuizing.

Spoedgevallen

Voor dringende gevallen, zoals een gat in de weg, een boom die is omgewaaid of wateroverlast, kunt u buiten kantoortijden ook contact met de gemeente opnemen. U belt hiervoor naar het gebruikelijke telefoonnummer 0493-387711. Luistert u het bandje af en vervolgens wordt u doorverbonden naar een medewerker van de wachtdienst. Hij of zij kan uw melding aannemen en daarop actie ondernemen.

Niet-dringende meldingen kunt u doorgeven via het online formulier. Of u kunt dit de volgende dag doorgeven via de telefoon.

Terug

Pagina opties