Aanslagbiljet gemeentelijke en waterschapsbelastingen

In de laatste week van februari ontvangt u van BSOB het aanslagbiljet met gemeentelijke en waterschapsbelastingen. Op dit aanslagbiljet staan de belastingen die u betaalt aan de gemeente en het waterschap. Op het aanslagbiljet staat ook de WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand.

Bent u het niet eens met uw WOZ-waarde?

De WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand staat op het aanslagbiljet. Verschillende particuliere bedrijven adverteren gratis bezwaar voor u te maken. Als u via een particulier bedrijf bezwaar maakt duurt het enkele maanden voordat u reactie krijgt. Denkt u dat de WOZ-waarde niet klopt? Bel dan direct met BSOB op telefoonnummer 088 – 551 00 02. De taxateurs van BSOB staan u zelf te woord, zij streven ernaar u binnen twee weken al antwoord te geven.

De kans dat de WOZ-waarde wordt aangepast is aanzienlijk groter als u zelf contact opneemt dan wanneer u hiervoor een particulier bedrijf inschakelt. Niet alle particuliere bedrijven leveren maatwerk. Dat betekent dat er een standaardbrief wordt gestuurd. Vaak kunt u zelf het beste vertellen wat er met uw woning of bedrijfspand aan de hand is waardoor de WOZ-waarde niet goed is. Mocht u er niet uitkomen met de taxateur dan kunt u alsnog binnen zes weken schriftelijk bezwaar maken.

Extra bereikbaar

BSOB is telefonisch extra bereikbaar op maandag 22 februari tot en met vrijdag 26 februari van 09.00 uur tot 18.00 uur. Daarna is BSOB telefonisch weer bereikbaar van 09.00 uur tot 16.00 uur.

Geen inloopavond

In verband met het coronavirus is er dit jaar geen inloopavond in het gemeentehuis.

Wilt u betalen in termijnen?

Vraag dan een automatische incasso aan. U kunt het aanslagbiljet in maximaal tien termijnen betalen. Dit kan met een automatische incasso. Die kunt u aanvragen via de digitale balie van BSOB.

Heeft u andere vragen over het aanslagbiljet?

Bel met BSOB op telefoonnummer 088 – 551 00 00 of kijk op bs-ob.nl.

Terug

Pagina opties

Openingstijden gemeentehuis

De openingstijden van het gemeentehuis en de balie Publiekszaken zijn als volgt:

Wij werken op afspraak. Kom alleen naar het gemeentehuis als het echt nodig is. U kunt alleen per telefoon een afspraak maken, bel naar 0493-38 77 11. We overleggen dan met u hoe dringend de afspraak is. Wist u dat u veel zaken al gemakkelijk vanuit thuis kunt regelen

In het gemeentehuis is het dragen van een mondkapje verplicht.

Heeft u klachten, zoals hoesten, verkoudheid of verhoging? Blijf dan thuis en maak een (nieuwe) afspraak als u klachtenvrij bent.

Gelezen