ANWB AutoMaatje Deurne van start

Op 1 november om 13.00 klinkt het officiële startschot voor ANWB AutoMaatje Deurne. ANWB AutoMaatje is een vervoerservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto. Het vervoer van ANWB AutoMaatje Deurne beperkt zich niet tot een bezoek aan het ziekenhuis, dokter of fysiotherapeut. ANWB AutoMaatje kan ook worden ingeschakeld voor leuke uitjes zoals een bezoekje aan vrienden of familie, naar de kapper gaan of gezellig winkelen.

Feestelijke start
Wethouder Marnix Schlösser rijdt op 1 november de eerste rit van ANWB AutoMaatje en arriveert om 13.00 uur met de eerste deelnemer op het gemeentehuis. Aansluitend wordt de taart aangesneden om samen de officiële start van ANWB AutoMaatje te vieren. Iedereen is van harte welkom. De werkgroep is aanwezig om vragen te beantwoorden.

Bent u op 1 november verhinderd en heeft u interesse? Dan kunt u van maandag tot en met vrijdag  van 9.00uur – 12.00uur contact opnemen met ANWB AutoMaatje Deurne via: 0493 441405 of automaatjedeurne@levgroep.nl

Terug

Pagina opties