Bezorging aanslagbiljet belastingen in week van 26 februari

In de week van 26 februari ontvangt u van de Belastingsamenwerking Oost- Brabant (BSOB) uw aanslagbiljet voor gemeentelijke en waterschapsbelastingen. Heeft u een vraag over uw aanslagbiljet, de WOZ-waarde van uw woning of pand of iets anders waar BSOB u mee kan helpen? Bel dan tijdens de verruimde openingstijden met de BSOB of kom langs bij de inloopavond in het gemeentehuis.

Per post of digitaal?

Iedereen die is aangemeld bij MijnOverheid.nl krijgt maandag 26 februari 2018 digitaal het aanslagbiljet met de gemeentelijke belastingen én de waterschapsbelastingen voor 2018. U krijgt géén papieren aanslagbiljet, maar een bericht in uw e-mailbox.

Voorkom problemen en vergeet niet in uw berichtenbox op MijnOverheid.nl te kijken. Controleer ook of het e-mailadres dat de overheid gebruikt om u te e-mailen juist is. 

Maakt u geen gebruik van de berichtenbox van MijnOverheid.nl, dan krijgt u vanaf dinsdag 27 februari 2018 de aanslag per post bezorgd.

Bellen

Als u vragen heeft, kunt u bellen met de BSOB via 088 551 00 00. BSOB is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur.

Inloopspreekuur bij de gemeente

U kunt ook binnenlopen met uw vraag. In Deurne organiseert BSOB een inloopspreekuur op maandag 5 maart tussen 16:00 uur en 19:00 uur in het gemeentehuis, Markt 1 in Deurne. Tijdens dit spreekuur zijn deskundigen van BSOB aanwezig om vragen te beantwoorden. Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen.

Terug

Pagina opties