Geef uw mening over verkeer en vervoer

Verkeer is een onderwerp waar het vaak over gaat op verjaardagsfeestjes, bij verenigingen en op de koffie bij de buren. Veel mensen hebben er wel een mening over. Dat komt goed uit, want u kunt nu uw mening geven via een enquête.

De gemeente is namelijk bezig met het actualiseren van het gemeentelijk verkeers- en vervoerplan (GVVP). In dit plan staat hoe we de komende jaren willen omgaan met zaken als bereikbaarheid, leefbaarheid en verkeersveiligheid. Het plan gaat zowel over de inrichting van wegen, fietsroutes en voetpaden, als over gedrag. Het huidige plan is vastgesteld in 2010 en sluit niet meer aan bij de lokale en regionale ontwikkelingen en ambities. Daarom wordt het plan geactualiseerd.

Online enquête

Om keuzes te kunnen maken, willen we goed in beeld hebben wat er leeft en wat er speelt in de gemeente Deurne. U kunt uw mening geven via een enquête. U kunt de enquête invullen tot en met 31 augustus. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Vul hier de enquête in.

Ook mensen die onze gemeente (regelmatig) bezoeken of werken in de gemeente Deurne nodigen we van harte uit om de enquête in te vullen.

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen