Laatste maand glasvezelcampagne is ingegaan

De laatste maand van de campagne ‘Iedereen Glasvezel’ in de gemeente Deurne is ingegaan. Dit houdt in dat inwoners nog tot het einde van het jaar de tijd hebben om zich in te schrijven voor een glasvezelabonnement.

Om met de aanleg van het nieuwe netwerk van start te kunnen gaan en daarmee een zeer grote investering te doen, is het noodzakelijk dat er voldoende inschrijvingen zijn. Minimaal 30% van de huishoudens, bedrijven en organisaties in de gemeente Deurne zal uiterlijk 31 december 2018 een glasvezelabonnement moeten hebben afgesloten. Als dat het geval is, worden alle adressen in de gemeente Deurne aangesloten op het glasvezelnetwerk, zowel binnen de bebouwde kom als in het buitengebied.

Belangrijke maand is aangebroken

Wethouder Helm Verhees onderstreept deze cruciale periode. “Er is een belangrijke maand voor Deurne aangebroken, want onze inwoners, bedrijven en organisaties kunnen nu mee bepalen of het glasvezelnetwerk er daadwerkelijk komt.”

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over glasvezel in de gemeente Deurne op iedereenglasvezel.nl/deurne of bekijk het filmpje over glasvezel in Deurne.

Terug

Pagina opties