Spreekuur cultuursubsidie 'Verhaal van Deurne'

Heeft u een goed idee om met verschillende organisaties een culturele activiteit te organiseren? Op 1 december sluit de aanvraag voor cultuursubsidie voor de eerste helft van 2020. Om u hierbij te ondersteunen organiseren we voor de tweede keer een spreekuur. Bij dit spreekuur zal de beoordelaar van de cultuursubsidie aanwezig zijn om u tips te geven, maar er zijn ook andere aanvragers waar u uw idee aan kunt voorleggen. Het vorige spreekuur heeft uitgewezen dat er in korte tijd nieuwe verbindingen kunnen worden gelegd en goede ideeën worden uitgewisseld.

Wanneer is het spreekuur?
Het spreekuur is op donderdag 7 november van 19:00 uur tot 20:30 uur in het gemeentehuis. Graag tot dan!

Hoe kunt u deelnemen?
U meldt zich aan door een bericht te sturen naar info@deurne.nl onder vermelding van ‘Aanmelding cultuursubsidie spreekuur’ met een korte omschrijving van uw idee. Op de avond zelf heeft u maximaal 5 minuten de tijd om uw idee te presenteren. Naar aanleiding hiervan worden vragen gesteld en tips gegeven.

Kunt u niet aanwezig zijn bij het spreekuur?
Er is sinds kort een digitaal platform waar inwoners die een aanvraag willen indienen zich kunnen verzamelen. Wilt u zich hiervoor aanmelden? Stuur dan een bericht naar info@deurne.nl onder vermelding van ‘Aanmelden digitaal platform Cultuursubsidie’ met uw naam, de naam van uw organisatie of vereniging en uw email adres. Ook kunstenaars en andere eenlingen kunnen zich hiervoor aanmelden.

Terug

Pagina opties