Vroege vogels parkeren gratis in Deurne

Om het centrum van Deurne nog aantrekkelijker te maken voor inwoners en bezoekers, heeft de gemeente Deurne – in samenwerking met de centrumondernemers – het parkeerbeleid aangepast. Voortaan mag iedereen - vanaf zaterdag 1 april 2017 - tot 13.00 uur gratis parkeren. Op zon- en feestdagen is het parkeren de hele dag gratis. Bezoekers mogen natuurlijk ook te voet of op de fiets naar Deurne-Centrum komen.

In het centrum van Deurne zijn volop parkeerplaatsen vlakbij de winkels en horecazaken. Ideaal. Bezoekers kunnen gebruik maken van de parkeerplaatsen nabij de winkelstraten of van de parkeergarage aan de Wolfsberg. De ingang bevindt zich aan de Wolfsberg (links naast de Hema) of aan de Martinetstraat.

Hoe werkt het?

Het gratis parkeren tot 13.00 uur geldt van maandag tot en met zaterdag. Op zon- en feestdagen is het parkeren de hele dag gratis. Gratis parkeren geldt voor alle parkeerplaatsen in het centrum en ook voor de parkeergarage. Na 13.00 uur betalen bezoekers het vriendelijke parkeertarief van de gemeente Deurne. Betalen kan met contant geld bij de parkeerautomaat, met de Deurnepas of Stadsparkeren-pas of met de mobiele telefoon (bijvoorbeeld de Parkmobile-app of Yellowbrick-app).

Terug

Pagina opties