Wordt u vrijwilliger van ANWB AutoMaatje Deurne?

Op 1 november gaat ANWB AutoMaatje in Deurne van start. Op dit moment is er weinig echt geschikt vervoersaanbod voor minder mobiele ouderen of anderen met een beperking. Mede hierdoor komen velen van hen nauwelijks uit hun huis en raken in een isolement. Dit leidt tot eenzaamheid. ANWB AutoMaatje biedt mensen de gelegenheid weer deel te nemen aan het maatschappelijke leven. Om een succes te maken van ANWB AutoMaatje zijn we op zoek naar verschillende vrijwilligers.
                                                  
 

Welke vrijwilligers zoeken wij?

  • Chauffeurs. Als vrijwilliger vervoert u met uw eigen auto tegen een kleine kilometervergoeding minder mobiele plaatsgenoten.
  • Telefonisten. Elke doordeweekse ochtend van 9 tot 12 bellen mensen die graag gebruik willen maken van een ANWB AutoMaatje. U krijgt telefoontjes, maakt een praatje en noteert de gegevens.
  • Intakers en planners. Huisbezoeken afleggen bij nieuwe vrijwilligers en hulpvragers. Met een computerprogramma en een telefoontje naar een chauffeur plant u een rit in.

Woensdag 16 oktober 2019 van 10.00 uur tot 12.00 uur is in Ontmoetingscentrum de Wik een vrijwilligersbijeenkomst. Ben jij geïnteresseerd? Kom dan vrijblijvend naar deze bijeenkomst aan de Hellemanstraat 2B in Deurne.

Dinsdag 22 oktober 2019 van 10.00 uur tot 12.00 uur is in Ontmoetingscentrum de Wik de training voor telefonisten, intake en planningsvrijwilligers.

Wij hopen zoveel mogelijk geïnteresseerden te ontmoeten op 16 oktober.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om bij deze bijeenkomst aan te sluiten dan kunt u altijd contact opnemen met:
Telefoon: 0493-441405
Email: Automaatjedeurne@levgroep.nl

Terug

Pagina opties