Wordt u vrijwilliger van ANWB AutoMaatje Deurne?

Op 1 november gaat ANWB AutoMaatje in Deurne van start. Op dit moment is er weinig echt geschikt vervoersaanbod voor minder mobiele ouderen of anderen met een beperking. Mede hierdoor komen velen van hen nauwelijks uit hun huis en raken in een isolement. Dit leidt tot eenzaamheid. ANWB AutoMaatje biedt mensen de gelegenheid weer deel te nemen aan het maatschappelijke leven. Om een succes te maken van ANWB AutoMaatje zijn we op zoek naar verschillende vrijwilligers.
                                                  
 

Welke vrijwilligers zoeken wij?

  • Chauffeurs. Als vrijwilliger vervoert u met uw eigen auto tegen een kleine kilometervergoeding minder mobiele plaatsgenoten.
  • Telefonisten. Elke doordeweekse ochtend van 9 tot 12 bellen mensen die graag gebruik willen maken van een ANWB AutoMaatje. U krijgt telefoontjes, maakt een praatje en noteert de gegevens.
  • Intakers en planners. Huisbezoeken afleggen bij nieuwe vrijwilligers en hulpvragers. Met een computerprogramma en een telefoontje naar een chauffeur plant u een rit in.

Woensdag 16 oktober 2019 van 10.00 uur tot 12.00 uur is in Ontmoetingscentrum de Wik een vrijwilligersbijeenkomst. Ben jij geïnteresseerd? Kom dan vrijblijvend naar deze bijeenkomst aan de Hellemanstraat 2B in Deurne.

Dinsdag 22 oktober 2019 van 10.00 uur tot 12.00 uur is in Ontmoetingscentrum de Wik de training voor telefonisten, intake en planningsvrijwilligers.

Wij hopen zoveel mogelijk geïnteresseerden te ontmoeten op 16 oktober.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om bij deze bijeenkomst aan te sluiten dan kunt u altijd contact opnemen met:
Telefoon: 0493-441405
Email: Automaatjedeurne@levgroep.nl

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen