Zomerse woensdagen op de Markt

Op de woensdagen 5, 12, 19 en 26 augustus vinden de Zomerse woensdagen plaats op de Markt in Deurne. Vanwege het coronavirus gebeurt dat dit jaar in een kleinschaliger vorm dan andere jaren en met een lager geluidsniveau.

De terrassen op de Markt blijven staan zoals ze nu staan en daar wordt een podium bij geplaatst. Bezoekers moeten gebruik maken van een zitplaats. Dansen en meezingen is niet toegestaan. De Zomerse woensdag duren van 19.00 tot 01.00 uur. De Markt is op deze tijdstippen afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.

Aangename donderdagavondjes bij het Dinghuis

Verder vinden er bij het Dinghuis aan het Haageind/kasteelpark op donderdagavonden tot en met september ‘Aangename donderdagavondjes’ plaats. Het gaat om kleinschalige livemuziek aan het bestaande terras van het Dinghuis. Ook hier moeten bezoekers een zitplaats hebben en is dansen en meezingen niet toegestaan.

Wielerwedstrijden

Er worden wielerwedstrijden verreden in Walsberg (13 augustus), Vlierden (20 augustus) en Zeilberg (27 augustus). De wedstrijden vinden plaats in het buitengebied, tellen een beperkt aantal deelnemers en beperkte publieke belangstelling.

Evenementenvergunningen zijn verleend

Voor de 'Zomerse woensdagen' op de Markt, de 'Aangename donderdagavondjes' bij het Dinghuis en de wielerwedstrijden zijn evenementenvergunningen verleend, inclusief goedkeuring op het bijbehorende COVID-19 plan.

Wilt u ook een evenement organiseren?

Dan is het belangrijk dat u zich houdt aan de coronamaatregelen en dat u zorgt voor een veilige situatie voor deelnemers en bezoekers. Kijk voor meer informatie op de pagina Evenementen. Daar vindt u de regels en richtlijnen, een stroomschema en protocollen.

Terug

Pagina opties