Nieuwsmail gemeente Deurne, 12 maart 2020

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws over het coronavirus en kunt u de gemeenteberichten en de bekendmakingen van deze week bekijken.

Coronavirus, welke activiteiten gaan wel en niet door?

De rijksoverheid maakte op 12 maart bekend dat bijeenkomsten met meer dan 100 personen in heel Nederland worden afgelast. Dat geldt ook voor publieke locaties zoals musea, concertzalen, theaters, sportclubs en sportwedstrijden. Deze maatregel heeft gevolgen voor evenementen en activiteiten in de gemeente Deurne.

lees verder...

Informatie over het coronavirus

Op onze website is een speciale overzichtspagina ingericht met informatie over het coronavirus. Op de pagina vindt u informatie over de maatregelen, adviezen, de dienstverlening van de gemeente, informatie voor ondernemers en relevante telefoonnummers.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Deurne op zoek naar een nieuwe burgemeester

Op 1 februari 2021 stopt Hilko Mak als burgemeester van de gemeente Deurne. Hij gaat met pensioen. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe burgemeester.

lees verder...

Wilt u meepraten over de klimaatverandering, energie of de omgevingsvisie?

De gemeente wil het komende jaar met inwoners en ondernemers in gesprek gaan over vier grote opgaven waar we in de gemeente Deurne voor staan.

lees verder...

Bomen snoeien aan de Bakelseweg gaat toch door

In de week van 16 maart worden de bomen aan de Bakelseweg gesnoeid. Het leek er even op dat de werkzaamheden niet door konden gaan vanwege het coronavirus, maar het werk wordt u toch uitgevoerd. De medewerkers die aan het werk zijn, nemen de adviezen van het RIVM in acht.

lees verder...

Nieuwe vergunning lokale omroep

Stichting Lokale Media Groep Deurne, beter bekend als DMG Deurne, is door het Commissariaat voor de Media aangewezen als lokale omroep in de gemeente Deurne. De periode waarin DMG is aangewezen als lokale omroep eindigt op 11 januari 2021.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen