Nieuwsmail gemeente Deurne, 23 april 2020

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de bekendmakingen van deze week bekijken.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Grote brand in de Deurnese Peel

De smeulende veenbrand in de Deurnese Peel is onder controle. Er zijn mogelijk nog ondergrondse smeulhaarden, maar er is geen rookoverlast meer. Staatsbosbeheer blijft de situatie in de gaten houden. Zodra er een nieuwe smeulhaard wordt ontdekt, wordt daar actie op ondernomen.

lees verder...

Toespraak burgemeester Hilko Mak bij raadsvergadering 16 april

Op donderdag 16 april vond er een bijzondere raadsvergadering plaats. De gemeenteraad vergaderde in een beperkt gezelschap en de aanwezige raadsleden zaten op 1,5 meter uit elkaar.

lees verder...

Onderzoek Heiakkerpark

Studenten van de HAS Hogeschool zijn in 2019 een onderzoek gestart naar de wensen en kansen voor het Heiakkerpark. Drie studenten van de Hogeschool gaan in samenwerking met de gemeente verder met informatie ophalen, om zo de mogelijkheden en kansen voor het Heiakkerpark in kaart te brengen.

lees verder...

Operatie kroonringen plaatsen is gestart

In opdracht van de gemeente is Blink gestart met het plaatsen van kroonringen aan lantaarnpalen. Aan deze kroonringen kunt u de groene zakken met het PMD-afval ophangen. PMD staat voor plastic, metalen verpakkingen en drankenkartons.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen