Nieuwsmail gemeente Deurne, 30 april 2020

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de bekendmakingen van deze week bekijken.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Lintjesregen 2020

De lintjesregen zag er dit jaar heel anders uit dan normaal. Vanwege het coronavirus was het opspelden van de lintjes, met familie en bekenden erbij, helaas geen optie. De negen inwoners die een Koninklijke onderscheiding kregen waren zeker niet minder verrast toen de burgemeester ze op vrijdagochtend 24 april belde en het mooie nieuws vertelde.

lees verder...

Grote brand in de Deurnese Peel

De brand in de Deurnese Peel van het voorjaar 2020 had een grote impact. 710 Hectare natuurgebied is verbrand, woningen moesten worden ontruimd en bewoners en ondernemers hadden wekenlang last van de rook.

lees verder...

Cultuursubsidie ‘Verhaal van Deurne’ voor tweede helft van 2020

Vertelt uw project ‘Het Verhaal van Deurne’? Werkt u samen met andere partijen en is het project leerzaam voor anderen? Dan komt u in aanmerking voor een bijdrage van de gemeente. Vanwege het coronavirus en de bijbehorende maatregelen is het onzeker of activiteiten in deze periode doorgang kunnen vinden. Houd hiermee rekening bij het opstellen van uw plan. Als uw activiteit niet doorgaat, moet u het ontvangen subsidie bedrag terugbetalen.

lees verder...

Structurele stikstofaanpak kabinet

Het kabinet komt met een breed investeringspakket om in de periode tot 2030 de natuur te herstellen en de neerslag van stikstof te verminderen. Dit biedt perspectief om de vergunningverlening verder op gang te brengen. Dat schrijft minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) in een brief aan de Tweede Kamer.

lees verder...

Extra onderhoudswerkzaamheden N279 Veghel-Asten

Komend jaar wordt op de N279 tussen Veghel en Asten onderhoud uitgevoerd. Dat is noodzakelijk om de veiligheid te waarborgen. Zo worden binnenkort bij Laarbeek over een lengte van drie kilometer delen van de asfaltdeklaag vervangen en voegovergangen gerepareerd. In september zijn de op- en afritten naar de N270 bij Helmond aan de beurt.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Openingstijden gemeentehuis

De openingstijden van het gemeentehuis en de balie Publiekszaken zijn als volgt:

Wij werken op afspraak. Kom alleen naar het gemeentehuis als het echt nodig is.

Wist u dat u veel zaken al gemakkelijk vanuit thuis kunt regelen

In het gemeentehuis is het dragen van een mondkapje verplicht.

Heeft u klachten, zoals hoesten, verkoudheid of verhoging? Blijf dan thuis en maak een (nieuwe) afspraak als u klachtenvrij bent.

Gelezen