Nieuwsmail gemeente Deurne, 7 mei 2020

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de bekendmakingen van deze week bekijken.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Burgemeester en wethouders herdenken doden op ingetogen wijze

Op 4 mei herdenkt het gemeentebestuur van Deurne al jarenlang al die mannen en vrouwen, jong en oud, die hun leven gaven voor onze vrijheid. Niet alleen tijdens de tweede Wereldoorlog, maar ook in andere oorlogen, waar ook ter wereld, tot op de dag van vandaag.

lees verder...

Non-food keert terug op weekmarkt Deurne

Op de weekmarkt van Deurne staan vanaf vrijdag 8 mei weer kramen met non-food. Sinds half maart waren alleen voedselkramen toegestaan, maar die regeling is nu versoepeld. Door verschillende aanpassingen aan de inrichting van de markt, kunnen bezoekers hier veilig terecht. Belangrijk is wel dat iedereen de hygi├źnemaatregelen in acht blijft nemen.

lees verder...

Grote brand in de Deurnese Peel

De smeulende veenbrand in de Deurnese Peel is onder controle. Er zijn mogelijk nog ondergrondse smeulhaarden, maar er is geen rookoverlast meer. Staatsbosbeheer blijft de situatie in de gaten houden. Zodra er een nieuwe smeulhaard wordt ontdekt, wordt daar actie op ondernomen.

lees verder...

Oorlogsgravenstichting bedankt Consul van de gemeente Deurne met gouden erespeld 

Als dank voor zijn werk als Consul van de Oorlogsgravenstichting in de gemeente Deurne ontving Chris Biemans op woensdag 6 mei een gouden erespeld uit handen van Roel Broer, Hoofd Beheer en Onderhoud, van de Oorlogsgravenstichting. Burgemeester Mak was hierbij aanwezig.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen