Nieuwsmail gemeente Deurne, 7 mei 2020

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de bekendmakingen van deze week bekijken.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Burgemeester en wethouders herdenken doden op ingetogen wijze

Op 4 mei herdenkt het gemeentebestuur van Deurne al jarenlang al die mannen en vrouwen, jong en oud, die hun leven gaven voor onze vrijheid. Niet alleen tijdens de tweede Wereldoorlog, maar ook in andere oorlogen, waar ook ter wereld, tot op de dag van vandaag.

lees verder...

Non-food keert terug op weekmarkt Deurne

Op de weekmarkt van Deurne staan vanaf vrijdag 8 mei weer kramen met non-food. Sinds half maart waren alleen voedselkramen toegestaan, maar die regeling is nu versoepeld. Door verschillende aanpassingen aan de inrichting van de markt, kunnen bezoekers hier veilig terecht. Belangrijk is wel dat iedereen de hygiënemaatregelen in acht blijft nemen.

lees verder...

Grote brand in de Deurnese Peel

De brand in de Deurnese Peel van het voorjaar 2020 had een grote impact. 710 Hectare natuurgebied is verbrand, woningen moesten worden ontruimd en bewoners en ondernemers hadden wekenlang last van de rook.

lees verder...

Oorlogsgravenstichting bedankt Consul van de gemeente Deurne met gouden erespeld 

Als dank voor zijn werk als Consul van de Oorlogsgravenstichting in de gemeente Deurne ontving Chris Biemans op woensdag 6 mei een gouden erespeld uit handen van Roel Broer, Hoofd Beheer en Onderhoud, van de Oorlogsgravenstichting. Burgemeester Mak was hierbij aanwezig.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Aangepaste openingstijden

Vanaf maandag 4 januari zijn de openingstijden van het gemeentehuis als volgt:


Kom alleen naar het gemeentehuis als het echt nodig is. U kunt alleen per telefoon een afspraak maken. We overleggen dan met u hoe noodzakelijk de afspraak is. Zo helpen we elkaar om het risico op besmetting met het coronavirus terug te dringen.

In het gemeentehuis is het dragen van een mondkapje verplicht.

Heeft u klachten, zoals hoesten, verkoudheid of verhoging? Blijf dan thuis en maak een nieuwe afspraak als u klachtenvrij bent.

Heeft u zorg of ondersteuning nodig?

Neemt u dan contact op met Zorg in Deurne op telefoonnummer 0493-387 387 of kijk op zorgindeurne.nl.

Voelt u zich eenzaam en heeft u behoefte aan een praatje?

De medewerkers van LEVgroep Deurne staan voor u klaar. Neemt u gerust contact op met telefoonnummer 0493-352500.

Gelezen