Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 1 augustus 2017

Hierbij ontvangt de actuele nieuwsberichten, gemeentepagina en de officiĆ«le bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Sportgala in Deurne: sport verbroedert!

Leef! Deurne en de gemeente Deurne organiseren op vrijdagavond 15 december 2017 het Sportgala van Deurne. Een spetterend evenement waar sporters en onmisbare vrijwilligers in het zonnetje worden gezet. Met allerlei vormen van entertainment tijdens de avond wordt het een geweldige beleving!

lees verder...

Onderzoek snelheid randwegen

De gemeente laat onderzoek doen naar een verhoging van de snelheid op de randwegen rond het centrum. Het gaat om de Theo van Doesburglaan/Knoflookpad (zuidelijke omlegging), Vlierdensedreef en Binderendreef. Uit het onderzoek moet blijken wat de positieve en negatieve effecten zijn van een verhoging van de snelheid van 50km/h naar 70km/h.

lees verder...

Aangepaste openingstijden gemeentehuis en Zorg in Deurne tijdens zomervakantie

In de periode van 16 juli tot en met 10 augustus zijn het gemeentehuis en Zorg in Deurne geopend op alle werkdagen van 09.00-12.30 uur. De middag- en avondopenstelling van de publieksbalies en Zorg in Deurne komt in deze periode te vervallen. 

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen