Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 1 februari 2018

Hierbij ontvangt u de laatste actuele nieuwsberichten, gemeentepagina en de officiële bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Deurne doet mee met de Warmetruiendag

Op vrijdag 2 februari organiseert het Klimaatverbond de Warmetruiendag. Op deze dag zetten gezinnen, scholen, bedrijven en organisaties de verwarming minimaal één graad lager en trekken zij een warme trui aan.

Ook de gemeente Deurne doet mee met de Warmetruiendag. In het gemeentehuis zetten we de verwarming één graad lager en trekken de medewerkers en de burgemeester en wethouders een warme trui aan.

lees verder...

30 of 40 dagen zonder alcohol, ga jij de uitdaging aan?

De werkgroep Lekker Fris in Deurne daagt iedereen in de gemeente Deurne uit om na carnaval 30 of 40 dagen geen alcohol te drinken. Dat gebeurt onder het motto IkPas.

lees verder...

Scherp toezicht op carnavalswagens

Ook dit jaar slaan de carnavalsverenigingen, gemeente en politie opnieuw de handen ineen om overlast en gevaarlijke situaties met carnavalswagens in de gemeente Deurne te voorkomen. Er wordt streng gecontroleerd op wagens die buiten de optochten door de straten rijden.

lees verder...

Handhaving bij mestverwerker

Het Peelland Interventie Team (PIT) heeft op 31 januari, samen met de NVWA en waterschap Aa en Maas, een controleactie uitgevoerd op twee agrarische bedrijfslocaties. Vastgesteld is dat op grote schaal mest van derden werd verwerkt, zonder dat daarvoor een omgevingsvergunning is verleend. Na de controleactie hebben de gemeente Deurne en de Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant verder onderzoek gedaan naar de geconstateerde zaken en is een bestuursrechtelijk traject opgestart. Dit heeft inmiddels geleid tot handhavend optreden door het college van burgemeester en wethouders.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen