Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 10 augustus

Hierbij ontvangt de actuele nieuwsberichten, gemeentepagina en de officiële bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Fout in afvalkalender ophalen grijze container vrijdag aanstaande

In de afvalkalender is helaas een foutje geslopen. De extra lediging van het restafval op vrijdag 11 augustus, staat niet op de kalender. In Helenaveen en Neerkant wordt aanstaande vrijdag niet alleen het plastic afval opgehaald maar ook de grijze container. Dit geldt ook voor de volgende straten in Liessel: Oude Neerkantseweg, Heitrak 29-42, Hogebrug 3-5 en Horstenweg 4-6.  U kunt de plastic zakken én de grijze container dus aan de straat zetten. Laat u het uw buren ook even weten? 

lees verder...

Provincie opent stalderingsloket

Staldering is één van de maatregelen van de versnelling transitie veehouderij, die de provincie heeft genomen. Veehouders die willen uitbreiden of stoppen kunnen zich melden bij het stalderingsloket van de provincie. Dit is de enige plek waar veehouders die willen uitbreiden stalderingsmeters kunnen verkrijgen.

lees verder...

Ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder

Hieronder vindt u het Ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder van het Plan Stationsplein 30 te Deurne en de bijbehorende bijlage.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Hemelvaart gesloten

Het gemeentehuis en Zorg in Deurne is op donderdag 13 mei gesloten.

Openingstijden gemeentehuis

De openingstijden van het gemeentehuis en de balie Publiekszaken zijn als volgt:

Wij werken op afspraak. Kom alleen naar het gemeentehuis als het echt nodig is. Wist u dat u veel zaken al gemakkelijk vanuit thuis kunt regelen

In het gemeentehuis is het dragen van een mondkapje verplicht.

Heeft u klachten, zoals hoesten, verkoudheid of verhoging? Blijf dan thuis en maak een (nieuwe) afspraak als u klachtenvrij bent.

Gelezen