Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 10 augustus

Hierbij ontvangt de actuele nieuwsberichten, gemeentepagina en de officiële bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Fout in afvalkalender ophalen grijze container vrijdag aanstaande

In de afvalkalender is helaas een foutje geslopen. De extra lediging van het restafval op vrijdag 11 augustus, staat niet op de kalender. In Helenaveen en Neerkant wordt aanstaande vrijdag niet alleen het plastic afval opgehaald maar ook de grijze container. Dit geldt ook voor de volgende straten in Liessel: Oude Neerkantseweg, Heitrak 29-42, Hogebrug 3-5 en Horstenweg 4-6.  U kunt de plastic zakken én de grijze container dus aan de straat zetten. Laat u het uw buren ook even weten? 

lees verder...

Provincie opent stalderingsloket

Staldering is één van de maatregelen van de versnelling transitie veehouderij, die de provincie heeft genomen. Veehouders die willen uitbreiden of stoppen kunnen zich melden bij het stalderingsloket van de provincie. Dit is de enige plek waar veehouders die willen uitbreiden stalderingsmeters kunnen verkrijgen.

lees verder...

Ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder

Hieronder vindt u het Ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder van het Plan Stationsplein 30 te Deurne en de bijbehorende bijlage.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen