Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 10 januari 2019

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de officiƫle bekendmakingen van deze week bekijken.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Glasvezel

De aanleg van glasvezel in de gemeente Deurne is in augustus 2019 gestart. Aannemer Spitters is druk met de voorbereiding van de woningen op de glasvezelaansluitingen. Spitters legt voor zowel E-Fiber als voor KPN NetwerkNL het netwerk aan en zal daarom ook beide huisaansluitingen monteren.

lees verder...

Nieuwe app afvalkalender

Sinds dit jaar is er een nieuwe afvalkalender van BLINK. Dit is de organisatie die in de gemeente Deurne het afval ophaalt. In de kalender kunt u zien wanneer bij u het afval wordt opgehaald. Er is nu ook een app.

lees verder...

Definitief plan voor de straatverlichting in de Sint Jozef

In de dorpen en wijken in de gemeente Deurne wordt de oude straatverlichting vervangen door nieuwe ledverlichting. Er gaat ook verlichting weg. Op fietsroutes tussen de dorpen komt juist extra verlichting. Samen met de dorps- en wijkraden bekijkt de gemeente welke verlichting weg kan en wat goede plekken zijn voor extra fietspadverlichting.

lees verder...

Terug

Pagina opties