Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 10 mei 2018

In deze nieuwsmail leest u de laatste actuele nieuwsberichten, de gemeentepagina en de officiële bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Koninklijke onderscheiding voor Gerard Sijben

Op maandag 7 mei ontving Gerard Sijben uit Neerkant een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Hilko Mak. Hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats tijdens de viering van het 60-jarig huwelijk van zijn ouders.

lees verder...

Inzendtermijn prijsvraag Brood en spelen gestart

Met de prijsvraag Brood en Spelen worden grondeigenaren en ontwerpers opgeroepen om samen vernieuwende ideeën uit te werken voor de grote opgaven waar het platteland voor staat. De prijsvraag biedt boeren en grondeigenaren een prachtige kans echt iets bij te dragen aan de toekomst. Aan hun bedrijf of leefomgeving, maar ook breder: nieuwe kansen scheppen voor mens en milieu. De termijn voor het inzenden van ideeën is geopend.

lees verder...

#EatThis bijeenkomst

Ben je agrariër uit de Peel en op zoek naar nieuwe verdienmodellen?

lees verder...

Terug

Pagina opties