Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 10 november 2016

Zoals u van ons gewend bent op donderdag ontvangt u hierbij een overzicht van de actuele nieuwsberichten en de officiële bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Gemeentebegroting 2017 vastgesteld

De gemeenteraad heeft op dinsdag 8 november de gemeentebegroting voor het jaar 2017 vastgesteld. De begroting is min of meer het 'huishoudboekje' van de gemeente. Er staat in waar het geld vandaan komt en waar de gemeente het geld aan uitgeeft. Hieronder kunt u dit in één oogopslag bekijken.

lees verder...

Sinterklaas in Deurne-centrum en in Zeilberg op zondag 13 november

Op zondag 13 november komt Sinterklaas naar Deurne. Hij zal vanaf het Dinghuis aan het Haageind via de Kruisstraat en de Visser naar de Markt komen. Voor de veiligheid van de Sint, zijn pieten en de kinderen wordt het marktplein aan de Markt van 13.00 tot 16.00 uur afgesloten voor alle verkeer behalve voetgangers.

lees verder...

Versterking voor Cultuurcentrum Deurne

Maandag aanstaande start een team van ervaren mensen bij het Cultuurcentrum in Deurne. Dit team wordt aangesteld om het Cultuurcentrum te versterken en verder aan de slag te gaan met de professionalisering die al door het bestuur van het Cultuurcentrum is ingezet. De manager van sociaal-cultureel centrum De Ruchte in Someren zal als interim-manager de komende vier maanden de leiding hebben over de dagelijkse gang van zaken. Hij wordt ondersteund door een team dat tijdelijk wordt aangesteld. Dat bestaat uit een plaatsvervangend manager, marketing-medewerker en uit ondersteuning bij de financiële administratie.

Het Cultuurcentrum, de gemeente Deurne en De Ruchte hebben hier afspraken over gemaakt. Het team van ervaren mensen gaat aan de slag naast het bestuur van het Cultuurcentrum.

lees verder...

Informatieavond Peuterpuberteit

Op woensdag 16 november is er een informatieavond over de ontwikkeling van je peuter en hoe om te gaan met het soms pittige gedrag. Je mag tips van ons verwachten en er is ruimte voor het uitwisselen van ervaringen met andere jonge ouders.

lees verder...

Provincie zoekt verrassende plekken

Provincie Noord-Brabant zoekt voor De Brabantse Stijlprijs 2017 verrassende plekken op onverwachte locaties in Brabant, die geboren zijn vanuit een passie van mensen. Tot en met 2 december 2016 kan iedereen projecten aanmelden voor de stijlprijs. Gemeenten bepalen vervolgens welke project zij willen inzenden. Met de prijs, die in mei 2017 wordt uitgereikt, wil de provincie een impuls geven aan ruimtelijke kwaliteit en aan professioneel opdrachtgeverschap van gemeenten.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

De openingstijden zijn aangepast. 

Actuele informatie over de openingstijden.

Milieustraat is weer geopend (ook op zaterdag)

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Heeft u last van de rook van de brand in de Deurnese Peel?

Informatie over de brand en wat u het beste kunt doen bij overlast hiervan.

Blijf ook met mooi weer thuis! Alleen samen krijgen we corona onder controle

Gelezen