Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 11 april 2019

In deze nieuwsmail leest u het laatste nieuws van de gemeente Deurne en kunt u de gemeenteberichten en de officiële bekendmakingen van deze week bekijken.

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Denk mee over het logo van de gemeente Deurne

De gemeente Deurne onderzoekt de mogelijkheden voor een nieuw gemeentelogo. De resultaten van dit onderzoek worden later dit jaar voorgelegd aan de gemeenteraad, zodat zij kunnen besluiten of er een nieuw logo moet komen. Een belangrijk aspect is hoe inwoners, ondernemers, verenigingen en instellingen naar een eventueel nieuw gemeentelogo kijken. De gemeente wil u dan ook graag de kans geven om hierover mee te denken.

lees verder...

Onderzoek naar snelfietspad Deurne-Helmond 

In het raadsprogramma is de ambitie uitgesproken om snelle fietsroutes aan te leggen. De snelfietsroute Deurne-Helmond is bovendien ook één van de projecten uit de regionale bereikbaarheidsagenda (zoslimbereikbaar.nl). De gemeenteraad heeft in de begroting 2018 een krediet beschikbaar gesteld om een verkennende studie uit te voeren naar het tracé van dit snelfietspad tussen Deurne en Helmond. Deze studie is nu afgerond.

lees verder...

Een misdaad melden, hoe werkt dat eigenlijk?

Stelt u zich voor, u rijdt op een winterse dag door uw dorp, het is koud en de daken zijn besneeuwd. Er is één huis waar geen sneeuw op het dak ligt. Wat is daar aan de hand? Mogelijk wordt op de zolder van dit pand de kachel goed opgestookt, wat kan wijzen op de aanwezigheid van een hennepkwekerij. Wat kunt u doen met deze informatie? In dit artikel leest u meer over het melden van misdaden.

lees verder...

Workdate op donderdag 18 april

Donderdag 18 april vindt alweer de tweede Workdate van 2019 plaats. Deze Workdate wordt georganiseerd door Senzer het werkbedrijf van Helmond- De Peel, en UWV, om samen de werkgelegenheid in de regio te stimuleren. Het is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar een leuke baan of stageplaats óf werknemers die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. En natuurlijk voor werkgevers die hun organisatie, werkplekken en vacatures onder de aandacht willen brengen.

lees verder...

Gemeente en Zorg in Deurne gesloten op Goede Vrijdag en Tweede Paasdag

Het gemeentehuis en Zorg in Deurne zijn vrijdag 19 en maandag 22 april gesloten. Telefonisch zijn wij ook niet bereikbaar op deze dagen.

Avondopenstelling op woensdag 24 april

De avondopenstelling van maandag 22 april verschuift naar woensdag 24 april. Een afspraak voor de klantenbalie maakt u gemakkelijk via afspraak maken.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen