Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 11 augustus 2016

Zoals u van ons gewend bent op donderdag ontvangt u hierbij een overzicht van de actuele nieuwsberichten en de officiële bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Herstel Buntven volop in voorbereiding, excursie op zondag 11 september

Bosgroep Zuid Nederland is, namens de gemeente Deurne, volop bezig met de voorbereiding van herstelmaatregelen rond het Buntven. De voorbereidende werkzaamheden zijn in het gebied zichtbaar aan de oranje markeringen op bomen in het bos rond het ven. Dit zijn zogenaamde ‘blessen’. Als er een markering op een boom staat, betekent dit dat deze wordt omgezaagd.

lees verder...

Truckshow in Liessel

In het weekend van 19 tot en met 21 augustus wordt aan de Hazeldonkseweg 20a in Liessel een Truckshow gehouden. Tijdens de Truckshow wordt aan beide zijden van een gedeelte van de Hazeldonkseweg een parkeerverbod ingesteld.

lees verder...

Brief over subsidie 2017 ontvangen?

Zit u in het bestuur van een vrijwilligersorganisatie die nu subsidie van de gemeente ontvangt? Dan heeft u als het goed is eind juli een brief met aanvraagformulier ontvangen voor een subsidie vanaf het jaar 2017. Heeft u deze brief niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@deurne.nl o.v.v. geen subsidiebrief.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Hemelvaart gesloten

Het gemeentehuis en Zorg in Deurne is op donderdag 13 mei gesloten.

Openingstijden gemeentehuis

De openingstijden van het gemeentehuis en de balie Publiekszaken zijn als volgt:

Wij werken op afspraak. Kom alleen naar het gemeentehuis als het echt nodig is. Wist u dat u veel zaken al gemakkelijk vanuit thuis kunt regelen

In het gemeentehuis is het dragen van een mondkapje verplicht.

Heeft u klachten, zoals hoesten, verkoudheid of verhoging? Blijf dan thuis en maak een (nieuwe) afspraak als u klachtenvrij bent.

Gelezen