Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 11 augustus 2016

Zoals u van ons gewend bent op donderdag ontvangt u hierbij een overzicht van de actuele nieuwsberichten en de officiële bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Herstel Buntven volop in voorbereiding, excursie op zondag 11 september

Bosgroep Zuid Nederland is, namens de gemeente Deurne, volop bezig met de voorbereiding van herstelmaatregelen rond het Buntven. De voorbereidende werkzaamheden zijn in het gebied zichtbaar aan de oranje markeringen op bomen in het bos rond het ven. Dit zijn zogenaamde ‘blessen’. Als er een markering op een boom staat, betekent dit dat deze wordt omgezaagd.

lees verder...

Truckshow in Liessel

In het weekend van 19 tot en met 21 augustus wordt aan de Hazeldonkseweg 20a in Liessel een Truckshow gehouden. Tijdens de Truckshow wordt aan beide zijden van een gedeelte van de Hazeldonkseweg een parkeerverbod ingesteld.

lees verder...

Brief over subsidie 2017 ontvangen?

Zit u in het bestuur van een vrijwilligersorganisatie die nu subsidie van de gemeente ontvangt? Dan heeft u als het goed is eind juli een brief met aanvraagformulier ontvangen voor een subsidie vanaf het jaar 2017. Heeft u deze brief niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@deurne.nl o.v.v. geen subsidiebrief.

lees verder...

Terug

Pagina opties

Kom alleen naar het gemeentehuis als dat echt nodig is

Zo houden we het risico op besmetting met het coronavirus zo klein mogelijk. Bel voor het maken van een afspraak met 0493-387711. Samen met u overleggen we dan hoe dringend uw verzoek is.

Heeft u last van verkoudheid, hoesten of koorts? Dan vragen wij u thuis te blijven en een nieuwe afspraak te maken op het moment dat u klachtenvrij bent. Kan de afspraak niet wachten? Neem dan contact met ons op.

Het gemeentehuis heeft aangepaste openingstijden in de zomervakantie

Actuele informatie over de openingstijden.

Bezoek aan de milieustraat

Er gelden richtlijnen in verband met het coronavirus. Neem deze goed door voordat u de milieustraat bezoekt

Gelezen