Nieuwsmail gemeente Deurne, donderdag 11 januari 2018

Hierbij ontvangt u de laatste actuele nieuwsberichten, gemeentepagina en de officiĆ«le bekendmakingen van de gemeente Deurne.

Gemeentepagina in het weekblad voor Deurne

Hier leest u de gemeenteberichten die in het Weekblad voor Deurne staan.

lees verder...

Bekendmakingen van de gemeente

De gemeente neemt veel besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een nieuwe woning, een verbouwing of het kappen van een boom. Het kan ook gaan om nieuwe of aangepaste verordeningen of regelgeving.

lees verder...

Publicaties in het Weekblad voor Deurne

Sinds donderdag 11 januari vindt u bij de gemeenteberichten in het Weekblad voor Deurne informatie over vergunningen, bestemmingsplannen en meldingen. In het weekblad kunt u zien welke omgevingsvergunningen zijn aangevraagd of verleend, welke bestemmingsplannen ter inzage liggen en welke meldingen zijn ingediend.

lees verder...

Meedenkavond over de zorg

Maakt u gebruik van de Wmo of Jeugdhulp in Deurne? Of heeft u hier de afgelopen jaren gebruik van gemaakt? Dan nodigen wij u van harte uit voor een meedenkavond over de zorg op woensdag 31 januari. De meedenkavond vindt plaats in het Cultuurcentrum aan het Martinetplein 1 en duurt van 19.15 tot 20.30 uur.

lees verder...

Nieuwe bestemming voor locatie voormalige politiebureau

De gemeente heeft het voormalige politiebureau aan de Hogeweg 8 verkocht. De koper is van plan het pand te slopen en vervolgens op deze plek een nieuw gezondheidscentrum te bouwen. Naar verwachting verwisselt het gebouw in het voorjaar van eigenaar.

lees verder...

Het maaien van sloten

Elke twee jaar worden in onze gemeente de bermsloten gemaaid. Het ene jaar maaien we het noord-westelijk deel van Deurne, het andere jaar het zuid-oostelijk deel. Dit jaar is het gebied ten zuidoosten van de lijn Astense Aa-Leenselweg-Mgr. Berkvensstraat-Molenweg-Vossenweg-Liesselseweg-spoorlijn richting Venlo tot aan de gemeentegrens aan de beurt.

lees verder...

Terug

Pagina opties